Diskuse na téma krevní plasma

Ahojky, chtěla bych jít na krevní plasmu, docela se mi zalíbila klinika Cara Plasma, nemáte s ní někdo zkušenosti?

Bety-tyna 09.11.2023

Já chodím pravidelně darovat v Praze do Cara plasmy, poradila mi je kamarádka a je to tam moc fajn. Jsou moc milí a ochotní, můžu si tam vždy koukat co chci, nebo brouzdat po netu, uteče to jako nic :) poprvé jsem měla trochu strach, ale je to úplně v pohodě :)

Soňa Bety-tyna 10.11.2023

Koukám, že když si nevezmeš za odběr finanční příspěvek, že máš nárok na placené volno v práci, využila jsi někdy? Líbí se mi, že tam mají i věrnostní program, to je super, že se takhle starají o lidi, kteří chodí pomáhat pravidelně :)

Brona 12.07.2023

Chodím k nám do Zlína na jejich pobočku a jsem vždy spokojená. Docházím jednou za měsíc. Buď je za to nějaká finanční odměna nebo volno v práci, pokaždé tam mají něco dobrého k jídlu i pití. Sestřičky jsou moc příjemné. Pro mě je to relax a vím že pomohu dobré věci.

Stela 03.07.2023

Můžu doporučit, chodím v Brně do Olympie a za mě velmi příjemné sestřičky, všichni jsou moc milý a hodní. Profesionální. Po odběru dostanu něco dobrého, sladkého můžu s nimi i sbírat bodíky do jejich věrnostního programu. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat