Diskuse na téma krevní plasma

Ahojky, chtěla bych jít na krevní plasmu, docela se mi zalíbila klinika Cara Plasma, nemáte s ní někdo zkušenosti?

Bety-tyna 09.11.2023

Já chodím pravidelně darovat v Praze do Cara plasmy, poradila mi je kamarádka a je to tam moc fajn. Jsou moc milí a ochotní, můžu si tam vždy koukat co chci, nebo brouzdat po netu, uteče to jako nic :) poprvé jsem měla trochu strach, ale je to úplně v pohodě :)

Soňa Bety-tyna 10.11.2023

Koukám, že když si nevezmeš za odběr finanční příspěvek, že máš nárok na placené volno v práci, využila jsi někdy? Líbí se mi, že tam mají i věrnostní program, to je super, že se takhle starají o lidi, kteří chodí pomáhat pravidelně :)

Brona 12.07.2023

Chodím k nám do Zlína na jejich pobočku a jsem vždy spokojená. Docházím jednou za měsíc. Buď je za to nějaká finanční odměna nebo volno v práci, pokaždé tam mají něco dobrého k jídlu i pití. Sestřičky jsou moc příjemné. Pro mě je to relax a vím že pomohu dobré věci.

Stela 03.07.2023

Můžu doporučit, chodím v Brně do Olympie a za mě velmi příjemné sestřičky, všichni jsou moc milý a hodní. Profesionální. Po odběru dostanu něco dobrého, sladkého můžu s nimi i sbírat bodíky do jejich věrnostního programu. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat