Diskuse na téma fotky

01. 07. 2023 | Prosím o radu

Ahojky, ráda bych se zeptala do čeho dáváte fotky, aby jste nemuseli vrtat do zdi? Ráda bych si udělala v pokoji rodinné fotky, ale vzhledem k tomu, že jsem v nájmu, tak zde nechci vrtat. Jsou nějaké varianty bez vrtání prosím?

Maruška45 27.11.2023

Ahoj, co tak nechat z fotek udělat leporelo, a to potom vystavit třeba na poličce? My to tak v nájmu měli - hezká se dají udělat na Laab. Nebo mě ještě napadá možnost natáhnout provázek a fotky na něj připínat pomocí kolíčků.

Zdena 02.07.2023

Ahoj byla jsem na tom stejně a dlouho jsem hledala způsob jak fotky vystavit a přitom nevrtat a nakonec jsem našla tento eshop https://rameckuj.cz/ . Rámeček má lepící proužek, takže ho jednoduše jen nalepíš a nemusíš vrtat do zdi.

Sandriskaa Zdena 03.07.2023

Tak to e přesně to co hledám, nikde jsem na to nenarazila. Moc děkuji hned jsem si rámečky objednala a těším se až mi dorazí :-).

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat