Diskuse na téma Kuchyně Oresi - řada Livanza - zkušenosti

08. 07. 2023 Marica Hypotéka

Chceme si nechat udělat novou kuchyň a máme u Oresi na výběr z více řad, ale zatím se přikláníme k té střední, jde nám o kvalitu, ale koukáme i na cenu, protože si zas nemůže dovolit za ní nechat úplný majlant, takže bychom se rádi poptali, jestli máte někdo zkušenosti s jejich prostřední řadou Livanza a případně jak jste spokojení, co byste případně upravili a tak. Díky

Ivetahalkova 14.08.2025

Dobrý den, my se chystám na novou kuchyni, tedy na její kompletní rekonstrukci. Já bych chtěla mít předem vše vybrané a zařízené. Poradíte mi někdo prosím ohledně výběru spotřebičů do kuchyně? Měla bych se při výběru držet jedné značky či ne?

Danapeskova Ivetahalkova 20.08.2025

Zdravím, my už za sebou máme také kompletní rekonstrukci naší kuchyně a kdybych tedy mohla radit, tak mohu doporučit se podívat na obchod parolek-shop Je totiž super, že pomohou s výběrem a dokáží udělat i individuální cenovou nabídku, což tedy musím říct, že je velmi dobré. Spotřebiče pak i dovezou a namontují, prostě to pro nás bylo kompletně bez starostí a vše bez problémů funguje.

Mirka Ivetahalkova 20.08.2025

Já bych to brala selským rozumem, když máš spotřebiče, co jsou na očích (trouba, mikrovlnka), tak je fajn vzít je od jedné značky, aby to ladilo a nevypadalo jak slepenec. Ale u věcí, co jsou schované třeba nebo kde ti jde spíš o funkce (myčka, lednice, varná deska), tam se klidně vyplatí sáhnout po jiným výrobci, protože každá značka má svoje silné stránky. Já to tak mám od Oresi. To co vidíš, je od jedné značky, a zbytek podle toho, co umí a co jsem chtěla za funkce.

Lenka Doubková 30.09.2025

U Oresi jsme pořídili kuchyň na míru a musím říct, že mě mile překvapilo, jak flexibilní dokázali být. Líbilo se mi, že mi sami nabídli možnost cenové garance – konkurence měla o pár tisíc levnější návrh, ale v Oresi mi to nejen dorovnali, ale ještě k tomu dali slevu navíc. To se dneska moc nevidí.

Stela Lenka Doubková 14.10.2025

Mně dělal návrh kuchyně poměrně mladý kluk v Oresi a musím říct, že měl vkus. Doporučil mi pár detailů, které by mě samotnou nenapadly. Výsledkem je kuchyň, co působí dražší, než ve skutečnosti byla. Takže mazec.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 45 roku 2025 bude pro znamení Berana plný energie a dynamiky, což je přesně to, co máte rádi. Hvězdy naznačují, že budete čelit novým výzvám v pracovním prostředí. Nebojte se ukázat své schopnosti, ale zároveň si dejte pozor na příli&sc... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat