Diskuse na téma Zdravá bio výživa a nápoje

Ahoj, rozhodla jsem se lépe stravovat a uzdravit svoje tělo. V okolí mám zdravěnky, kde je velká spousta potravin, ale nedokážu si vybrat. Máte něco vyzkoušeného, značku, výrobce, prodejny na internetu? Děkuji

Mnada 20.12.2023

Můžete poradit nějaký kvalitní doplněk stravy s přírodním složením na celkovou podporu imunity, něco co pomůže i s únavou apod.?

Tana Mnada 08.01.2024

Taky mám teď problém hlavně s únavou a řekla jsem si, že v novém roce budu víc dbát o své zdraví, takže něco na celkovou podporu zdraví bych taky chtěla zkusit. Nějaký přírodní doplněk ideálně, díky moc :)

miška4 Mnada 18.01.2024

Za sebe můžu doporučit https://www.houbicky.eu/housenice-cinska-cordyceps-sinensis-120-kapsli/ hodně mi to pomohlo s únavou, imunitou a celkově se cítím o hodně líp. Navíc je to kvalitní čistě přírodní medicinální houba v bio kvalitě ;)

Tichavka 21.08.2023

Mně šlo o nějaké sladkosti i pro děti. Koukla jsem na e-shop a v košíku mám nejen sladký :D Takže dekuju za tip :)

Lilianne 17.08.2023

Zdravím vás, o jaké produkty se vám přesně jedná? Já nakupuji na Alpik.cz Lavaše, lupínky a zdravé mlsky. Ale je tam spousta dalších produktů zdravé výživy. Pokud nakoupíte v nějaké zdravence pozor. Sledujte hodnoty na obalu. Ne vše může být zdravé jak se zdá.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat