Diskuse na téma Dětská hřiště, skluzavky a houpačky

15. 04. 2014 | Volný čas s dětmi

Zdravím, chtěla bych se zeptat kde se dají sehnat skluzavky a prolézačky jako jsou na dětských hřištích? Je možné si je někde zakoupit? Kolik stojí a jsou kvalitní?

dariina 18.02.2015

souseda má nějaké hřiště na dvoře, nevím sice jak se jmenuje ale přes léto to měli postavené za jeden den, ještě to malovali, takže to schlo další den a od té doby naplno využívají.

Pavla7 23.01.2015

ahojte, prosím vás máte někdo od JG sestavu villa? Chtěla bych vědět jak dlouho trvá její postavení a za jakou domu vám ji dovezli. dík

AlA 15.01.2015

tak to je dobře, vůbec jsem neměla čas, takže jsem odpověděla čím dříve než se jen dalo. Myslím že přes svátky a zvláště před nimi jsme měli každý plné ruce práce :)

Leja 25.12.2014

trošku pozdě už je :) ale i tak dík. Na konec se mi to rozjelo, nevím v čem byl problém ale stihla jsem všechno jak jsem chtěla. www.jungle-gym.cz/Tema/Slevy-a-akce/Darkovy-poukaz

Leja 21.11.2014

ahojte, prosím vás nevím z jakého důvodu ale nejde mi načíst stránka jungle gymu a potřebovala bych vědět jak mají nyní otevřené. Měnila se otevírací doba když je mimo sezónu nebo jsou tam stále stejně? Budeme mít příští týden cestu kolem, tak bychom se tak chtěli zastavit. Předem děkuji :)

AlA Leja 18.12.2014

ahoj, nevím sice zda již není pozdě ale mají od zítra do 5.1. zavřené, takže pokud si to nestihla dosud, tak až po novém roce.

anonym 22.10.2014

když si chceš vyzkoušet houpačku tak je nejsnáze jít k ním do areálu v Tachlovicích www.jungle-gym.cz/Stranky/Kontakty-Jungle-Gym-cz, i když je otázkou zda to nenechat na jaře, přece jen je již zima, obzvláště dnes ... strašné počasí.

AlA 24.09.2014

informace o certifikátech jsem si četla, jen mě zajímaly osobní zkušenosti, jedná věc je něco napsat, druhá to dodržet a třetí to reálně vyzkoušet :) co jsem hledala i na jiných fórech, tak se vyjadřovali kladně ale nepodařilo se mi narazit na někoho kdo má přesně takovou houpačku.

janica665 22.09.2014

Všechny výrobky korespondují s normou EN 71-1, 2 a 8 pro privátní použití. Každá stavebnice Jungle Gym obsahuje komponenty, které přispívají k vyšší bezpečnosti, jako protiskluzové příčky žebříku, krytky šroubů, madla, zemní kotvy a chránič nad skluzavku proti nárazu do hlavy.

anonym 20.09.2014

ahoj, nemusíš se bát, tato společnost na certifikáty bezpečnosti, na všechno od nich máš tedy záruku. Takové houpačky bývají i na městských či obecních hřištích a vydrží bez problémů nápor dětí. Bát se tedy určitě netřeba, certifikáty hovoří za vše.

AlA 16.09.2014

Ahoj, vyhlédla jsem si na netu houpačku, konkrétně tuto https://jungle-gym-cz.ecdn.cz/img/big/691.jpg. Máte ji někdo doma nebo nějaké jiné zkušenosti? Zajímá mě hlavně jestli je dostatečně pevná, zda nehrozí že by celá spadla jestliže se budou najednou houpat dvě děti.

janica665 24.08.2014

také jsem měla podobný problém s představivostí. Vyřešili jsme to tak, že jsme si na netu vyhlédli sestavy, které se nám líbily a udělali jsme si výlet do Tachlovic, kde je velký areál a tam jsme si sestavy prohlédli z každé strany, děcka je dokonce i vyzkoušeli a hned se snadněji vybíralo: )

Leja 22.08.2014

tak představu máme takovou, že bychom chtěli domek na podstavci, na kterém by byla připojena klouzačka dále houpačku nebo dvojhoupačku, možná lezeckou stěnu, uvidíme jak to vyjde finančně, nemám ani představu o cenách a také si moc neumím představit jak velké to bude a zda to bude stačit.

alena 15.08.2014

mohu vědět co všechno chcete dělat? Nejak jsem to nepostřehla. Vnitrobloku jen domek, nebo i něco jiného? Větší? U jungle-gymu se mi líbí klouzačka s přípojkou na vodu, jen škoda, že ji nemáme kde zapojit, v létě a v vedrech by to bylo skvělé.

Leja 13.08.2014

vidím, že s nimi máte dobré zkušenosti, hned si jdu prohlédnout jejich nabídku. Možnost zakoupení řeziva se mi velmi líbí, alespoň by to bylo připraveno a nemuseli bychom si lámat hlavu nad tím kde sehnat dřevo a nahlížet ho jako třeba a ještě bychom také měli pocit, že jsme si to udělali sami. Jsem zvědavá, co na to řekne můj chlap: D

janica665 21.07.2014

pro naše zlatíčka jsme také postavili malé hřiště. Začali jsme s domečkem a skluzem, domek postavil manžel a zbytek jsme koupili. Zatím jim to stačí no už vybíráme moduly, které bychom připojili a hřiště tím rozšířily. JG má velmi hezké věci, takže se obrátíme nejspíš na nich.

anonym 17.07.2014

ahojte, nezapomeňte využít akce a slevě, které jungle gym nabízí. Informace najdete na jejich webové stránce http://www.jungle-gym.cz/Tema/Slevy-a-akce/Sleva-10-na-skluzavky-Jungle-Gym :)

alena 12.07.2014

manžel je truhlář, takže se dřevem problém nebyl. Pokud si to chcete udělat sami, tak je možnost zakoupit si řezivo již připraveny na konkrétní modul, takovou možnost mají v jungle-gym.cz, kterou zmiňuje i Lucie.V Hornbachu a podobných obchodech řezivo koupíte ale počítejte s tím že ho budete muset naměřit a nařezat na potřebné rozměry.

Leja 08.07.2014

odkud jste sehnali materiál? Také jsme přemýšleli i nad možností "udělej si sám", alespoň to co jde, tedy nějaký domek, jen nevíme zda takové řezivo s Hornbachu například bude stačit. Také se obávám toho, že po pár dnech či týdnech se už na něm nebudou děcka hrát, co by mě mrzelo. Bude to stát nemalé peníze. Vyplatí se to?

alena 27.04.2014

ty na dětských hřištích musi splňovat přesně normy ... a ani nevím jestli se dá všechno koupit. My jsme si udělali domeček s lezeckou stěnou a pak jsme si v tachlovicích koupili skluzavku a houpačku.

lucinka131 26.04.2014

jasné, že se dají koupit, například firma jungle-gym.cz nabízí různé kompletní sestavy, případně zakoupení houpaček, skluzavek a podobně. V tachlovicích mají areál, kde je možné si sestavy podívat a také vyzkoušet. Na stránkách je i kompletní ceník a informace a možných slevách.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat