Diskuse na téma Depilace laserem - zkušenosti?

Ahoj všichni, chci se zeptat jestli jste někdo nebyli na laserové depilaci? Chci si na léto nechat odstranit chloupky z podpaží, ale vůbec nevím nakolikrát tam musím jít a jestli to nebolí? Mám trochu strach? Dík

Karolinka 21.04.2014

Ahojda, já jsem byla na laserovém odstranění chloupků nad horním rtem a bylo to úplně v pohodě, nebolelo to vůbec a byla jsem třikrát, kdyžtak se podívej na stránky, tam to mají vypsané jak je to s kterou oblastí http://www.vslasera.cz/cs/esteticka-dermatologie/laserove-odstraneni-chloupku/ :-) určitě se neboj, za tu pohodu, že se pak nebudeš muset pořád holit to stojí :-) taky uvažuju, že bych si zašla i na podpaží, zvlášť teď, když budu pořád někde u vody, až se oteplí :-)

BonBon Karolinka 25.04.2014

Díky moc za tip, Karolínko :-) nojo, právě si říkám, že je to veliká úleva nemuset pořád myslet na nějaké holení a zvlášť teď v létě :-) a ani ta cena není vůbec tak hrozná, jak jsem si představovala. A ještě se chci zeptat - doktorský tým je v pohodě a prostředí je tam příjemné? :-)

Karolinka BonBon 17.05.2014

Jojo, doktoři jsou tam skvělí, hrozně milí a ochotní všechno vysvětlit a i jinak celkově další personál jako sestřičky atd. byl příjemný :-) a klinika je pěkná, cítila jsem se tam celkově dobře :-) klidně bych do toho šla znovu, už uvažuju, že si něco na to našetřím a půjdu i na odstranění chloupků pod nosem :-)

Karel 20.06.2014

své zkušenosti s laserovou epilací mám, byl se konkrétně na Laserové epilací Lightsheer Lumenis DUET na klinice dermastar v Praze u MUDr. Páralové. Manželka ji navštěvuje, tak mi dohodla setkání. Nechal jsem si odstranit ochlupení na zádech. Většinou jsem to řešil hlavně v létě holením a dokonce jsem zkusil i vosk ale toto ošetření je ze všech nejlepší, nejméně bolestivé a hlavně trvalé.

Hanka4 24.06.2014

na laserovou epilaci se tam chystám po létě, před ním mi to bohužel nevyšlo, a přes léto to není nejlepší nápad. Z okolí mají známý dobré zkušenosti, tak doufám, že to zabere i u mě. Chci si nechat ošetřit podpaží a pokud to zabere tak i nohy.

Zyna 15.07.2014

Ahoj Karel, v čem je jiná tato epilace na které si byl od klasického IPL? Když jsem hledala diskuse o trvalém odstranění chloupků narazila jsem všude na IPL a hodně lidí s tím nebylo vůbec spokojeno. Nerada bych zbytečně vyhodila peníze za něco co nefunguje. Pokud máš info v čem se to liší budu ti vděčná :)

Karel 21.08.2014

nejlepší bude když si sama přečteš, ve zkratce je to rychlejší a účinnější než IPL, používá se nejmodernější přístroj, který je nejlepší na světě. http://www.dermastar.cz/cz/nase-osetreni/laserova-epilace-lightsheer.html. S tímto budeš určitě spokojená, je to opravdu účinné a člověk má o starost méně.

oliva4 25.08.2014

k této paní doktorce se chystám zítra na laserové ošetření podpaží, doufám, že to dopadne podle očekávání :)

Zyna 20.09.2014

děkuji moc za informace :) Mohu ještě vědět na kolika ošetřeních si musel být aby byl výsledek podle tvých představ?

dariina 25.09.2014

počet ošetření by velmi zajímal i mě, už déle přemýšlím nad ošetřením podpaží, pokud by to zabralo tak později bych šla i na nohy. Nebaví mě hlavně přes léto pořád řešit nějaké vosky, delipácie nebo holení, už bych s tím ráda měla klid. záruka při takovém asi neexistuje, nebo ?? : D

oliva4 22.10.2014

dariina určitě doporučuji doktorku Lenku Páralovou, byla jsem u ní už na dva ošetření v rámci odstranění chloupků a vypadá to tak že už na víc ani nepůjdu. Opravdu jsem překvapená výsledkem. Dva týdny před ošetřením nechat chloupky tak, žádné epilace, depilace, vosky a podobně .. ale to ti všechno řekne i ona sama :)

dariina 25.10.2014

děkuji za info, o tom holení už jsem někde četla, že to je třeba přerušit, ale myslím, že to se dá bez problémů vydržet :)

Karel 21.11.2014

v tom je jaká taková výhoda u nás chlapů, my s neholením problémy nemáme. Když se tak nad tím zamyslím, je vzláštne jak se bere ochlupení u chlapů a žen. Když uvidí chlap ženu, která má v podpozuší ochlupení si řekne fuj ale žena když žena chlapa tak ji okouzlí jaký je mužný ...

Karel 21.11.2014

v tom je jaká taková výhoda u nás chlapů, my s neholením problémy nemáme. Když se tak nad tím zamyslím, je vzláštne jak se bere ochlupení u chlapů a žen. Když uvidí chlap ženu, která má v podpozuší ochlupení si řekne fuj ale žena když žena chlapa tak ji okouzlí jaký je mužný ...

Zyna 24.11.2014

tak s tím bych nesouhlasila, já se s tím vůbec neztotožňuji. když je chlap jako opice není na tom nic pěkné ... ale je pravda, že to ty dva týdny přetrpíte lépe než my ženy. Kolik vlastně stojí laserové ošetření, nějak mi utekla cena nebo jsem slepá: D

Míša9 12.12.2014

tak já se chystám po novém roce, momentálně je akce na laserovou epilaci a to podpaží 490 Kč a dolní končetiny (obě) 2490 Kč, takže není o čem :) paní doktorku navštěvuji v rámci botoxu a důvěřuji jí.

dariina 20.12.2014

také tam půjdu po svátcích, dostanu jako dárek od muže poukázku na jakékoliv ošetření. Velmi mě tím potěšil a jsem zvědavá na jakou částku je ten poukaz.

ala3 22.12.2014

četla jsem už všechno možné o laserovém odstranění chloupků ale nevím čemu mám věřit, některé ohlasy jsou velmi dobré jiné zase úplný opak, ráda bych se zbavila ochlupení ale nechci vyhodit peníze a chloupky budu mít stále ..

Míša9 12.01.2015

také zaleží od toho jaký druh epilace si vybereš. S klasickým IPL mnoho dobrých zkušeností není. Pokud chceš jistotu tak se obrať na Mudr Páralovou v klinice dermastar, ta používá diodový laser Lightsheer Lumenis DUET. Info máš i na její webu.

ala3 18.01.2015

o ipl jsem hodně četla a narazila jsem na více negativních než pozitivních reakcí. Takže toto je něco jiného, ano? Zkusím si něco najít na tento laser a uvidíme. Kolik stojí u ní konzultace?

dariina 23.01.2015

konzultace u Mudr. Páralové jsou zdarma, takže za ně nic nedáš a dozvíš se přesně co ptrebuješ a navíc od odborníka. Dáš trochu času a budeš vědět na čem jsi. Záleží také zda mas tmavé nebo světlé chloupky apod.

Míša9 17.02.2015

ala3 ano je to něco jiného, je to zatím to nejlepší co vytvořili. Podívej za konzultaci nic nedáš, akorát přijdeš o trošku času, pokud si tam ještě nebyla určitě jdi, mně to velmi pomohlo když jsem se potřebovala poradit.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat