Diskuse na téma Naučné knížky pro 4 leté děti

Zdravím, jaké naučné knížky kupujete svým dětem? Malá má 4 roky, knížky ji moc baví, ale mám pocit, že už doma máme snad všechno :)

Ella789 23.09.2023

Maminky, knížka se mi taky strašně líbí a vidím, že nejsem sama, kdo už teď objednává knížky a hračky pod stromeček :D

Elininka 21.09.2023

To se nemusíte vůbec bát - tyhle knížky jsou hodně založené na obrázcích a samolepkách jako interaktivním prvku. I kdyby dítě nezaujal text, tak se s cizím městem i zemí bude zábavnou formou seznamovat prostřednictvím obrázků a právě samolepek. Sama jsem až překvapená, co si malá všechno z knížky pamatuje. Určitě mám v plánu přikoupit další o dalších městech, protože vidím, že to dcerku strašně baví. Navíc jsem se teď dívala na stránky Ellamax a zjistila jsem, že mají na tyto knížky slevy, takže jich objednám rovnou víc, abych už měla třeba i pro malou na Vánoce.

Blanickova 19.09.2023

Děkuji za napsaný komentář :) Ještě se zeptám, jestli je knížka vhodná i pro menší děti. Už se mi stalo, že jsem koupila knížečku, která sice byla 3+, ale byla pro větší děti a malou vůbec nezaujala.

Elininka 17.09.2023

Já jsem nedávno dostala pro dcerku od kolegyňky v práci skvělou knížku! Je v ní strašně moc samolepek, ale hlavně spousta zajímavostí. Dcerku moc bavila, tak jsem pátrala a další knížku objednala. Máme tuto o Varšavě www.ellamax.cz/ewa-varsava-mesto-plne-samolepek a pak Emma a Paříž.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat