Diskuse na téma Dárek pro zaměstnance

16. 10. 2023 | Prosím o radu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co dostáváte od zaměstnavatele k vánocům? Přemýšlíme co nadělit zaměstnancům pod imaginární stromek v práci. Samozřejmě u nás máme prémie, ale chci aby k tomu měli i něco dobrého na zub nebo nějakou hezkou památku. Co dostáváte nebo dáváte vy? Co je pro vás hezký dárek?

Lucka 20.10.2023

Ahoj, záleží asi hodně na lidech no. Někomu stačí vyloženě jen ty peníze, ale myslím že se najde hodně lidí, kteří jsou rádi za jakoukoliv pozornost. :) My třeba dostáváme každý rok nějakou čokoládu, los, láhev dobrého vína. Minulý rok jsem dostávali malou bonboniéru od Čokoládovny Janek se čtyřma pralinkama, tak ta byla naprosto výborná.. A skleničku medu s oříšky, ta taky potěšila nejvíc to vypadá moc hezky.

Bety-tyna Lucka 27.10.2023

Medík je super nápad i nějaké dobré víno, to jsem měli tak nějak i v plánu. Děkuji. Čokoláda je za mě teda super, hlavně když je opravdu dobrá. To by mohlo přijít vhod všem, navíc čokoláda je na stres před vánoci to nejlepší. :)

Lucka Lucka 30.10.2023

Přesně tak, my měli tuto https://www.cokoladovnajanek.cz/krabicka-s-pralinkami-4ks/, ale nejdete tam toho spoustu. Ten sortiment je tam opravdu velký. My budeme mít příští rok svatbu a určitě od nich budu brát i pro svatebčany jako dáreček. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat