Diskuse na téma Dárek pro 3 letou neteř

Zdravím, poradíte mi dárek pro 3 letou neteř? Miluje plyšáky a hlavně pejsky.

Julie 10.06.2025

Díky za skvělé doporučení na tento dárek! Tabulka se mi moc líbí a přijde mi super na rozvoj jemné motoriky, ale taky jako podpora fantazie bez nepořádku všude kolem. Navíc vypadá opravdu kvalitně, žádný laciný plast, což je pro mě důležité. Určitě ji objednám, myslím, že to bude perfektní dárek k narozeninám.

Zuzka 08.06.2025

Ahoj, doporučím tuhle úžasnou kreslící tabulku od Liewood www.joybex.cz/liewood-zora-magic-drawing-board-toscany-rose a opravdu patří mezi naše nejoblíbenější hračky. Moje holčička s ní dokáže vydržet hodiny – pořád něco kreslí, maže a zase tvoří nové obrázky. Je super, že je to bez nepořádku a nemusíme řešit rozházené papíry, což je skvělé i na cesty. Navíc má nádherný design, který vypadá daleko lépe než běžné plastové tabulky.

Julie 06.06.2025

Dobrý den, právě hledám dárek pro tříletou holčičku, která miluje malování a tvoření. Ráda bych jí pořídila něco opravdu zajímavého a praktického, co ji bude dlouho bavit. Budu moc vděčná za jakýkoliv tip na kreativní a kvalitní dárek. Díky předem za vaše doporučení!

Andanka 24.10.2023

Tady máte přímo odkaz na nemocného pejska https://pompo.cz/rainbocorns-s1-nemocny-pejsek_z44254/

Blanickova 21.10.2023

Moc děkuji za komentář, to by mohlo být ideální :) Napíšete prosím kde přesně hračku mají?

Andanka 19.10.2023

Moje dcerka (3,5 let) si teď v hračkářství vybrala Rainbocorns - štěňátko, takže jí to chci koupit k Vánocům. Jde o interaktivního plyšáka v barevném vajíčku, který je nemocný a dítko se o něj musí postarat.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, tento týden bude pro vás plný aktivit a nových příležitostí. Vaše energie bude na vrcholu a budete mít chuť pustit se do nových projektů. Nezapomeňte však svou energii dobře rozvrhnout, abyste se zbytečně nevyčerpali.V pracovním životě se mohou objevit zaj&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

219 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:22
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:43
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat