Diskuse na téma Oslava s dárkem pro kamaráda

17. 11. 2023 | Zájmy a koníčky

Dobrý den, hledám nějaký dobrý dárek pro kamaráda, letos slaví kulaté narozeniny a jelikož je á před Vánoci, říkali jsme s v partě že bychom to spojily a udělali nějakou větší oslavu. Ráda bych ale aby to bylo trochu nevšední, možná trochu adrenalinové. Máte tip na něco dobrého v Praze a okolí? Kde by se zároveň pak dalo i posedět, pojíst a popít?

Krista 21.11.2023

Vřele doporučuji https://futurento.cz/oslavy/. Oslavu si s nimi domluvíte dle svých představ. Skoro ve všem nám vyšli vstříc, naprosto perfektní personál co se s námi i zasmál. Hra samotná je taková hi-tech na 3 hodinky. Hraje se v týmech a nás moc bavila. K dispozici je i sprcha, stolní fotbálek. My jsme je objevily náhodou a jsme za to rádi, určitě jsem tam nebyly naposled. :)

Niccol Krista 23.11.2023

Výborně, moc děkuji Futurento také neznám. Ale dle toho co jsem se dívala na jejich web tak to vypadá opravdu skvěle i ty oslavy. Napsala jsem jim a uvidíme jak se domluvíme, ale bylo by super kdyby to vyšlo. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat