Diskuse na téma Padání vlasů

23. 11. 2023 | Prosím o radu

Zdravím, co se Vám osvědčilo na padání vlasů? Trápí mě to už nějakou dobu a už je potřeba něco dělat, abych nepřišla o všechny vlasy.

Krista 06.12.2023

Určitě to chce jak výživu zevnitř tak i správnou kosmetiku na vlasy a starostlivost o vlasy. Nechodit spát s mokrou hlavou, nedávat si neustále pevné culíky, copánky či vlasy tepelně nezatěžovat. Používat tepelné ochrany. Hodně dělá i samotný stres, strava a pitný režim případně i kouření. Mě také pomohlo zvolit kvalitní kosmetiku bez silikonů, parabenů na přírodním základu s ajurvédskou recepturou od Khadi.

Monča Krista 11.12.2023

Mají tedy i nějakou termo ochranu případně i masky na vlasy atd? Já vím že dělají hlavně barvy na vlasy a na ty jasem teda slyšela chválu. Já si vlasy ale nebarvím, takže jsem to více nezkoumala.

Krista Krista 18.12.2023

Ano jistěže, tady https://www.khadi.cz/khadi-uzasne-vlasove-tonikum---pecujici-a-stylingovy-sprej a na stránky se podívejte. Mají jak masky, šampony, olejíčky i kondicionéry. Mají i malé balení na cesty, tak ho můžete vyzkoušet, jako takové testovací balení. :) Já jsem s výrobky velmi spokojená. Nejen že mým vlasům velmi prospívají. Mám je hladké, leské a vyživené, ale také nádherně voní a přijdu si vždy jako v nějakém thajském rezortu.

Bouchalova 30.11.2023

Holky, já jsem teď nakoukla na jejich stránky a pokud kolagen chcete zkusit užívat třeba jen jeden měsíc, to členství se vyplatí i tak kvůli té slevě.

Ella789 29.11.2023

První výsledky na sobě vidíte už cca za 3 týdny, takže je to fakt rychlost :) Co se týká formy - jde o sypký prášek, který rozpustíte ve sklenici s vodou a má fakt skvělou malinovo-citronovou chuť. Navíc nejsou cítit ryby ani žádná pachuť. A co se týká ceny - pokud si u nich zřídíte členství, tak se dostanete na nejnižší cenu za kolagen na trhu a čerpáte i plno dalších výhod.

Dominka_K 27.11.2023

Moc děkuji za komentář - napíšete ještě v jaké formě se užívá, jak je na tom cenově a za jak dlouho jste na sobě pozorovala výsledky?

Ella789 25.11.2023

Na padání vlasů je výborný Orcacollagen - obsahuje hodně účinných látek (vitamín C, Biotin, kyselinu hyaluronovou ...) a je za studena hydrolyzovaný, takže jde o nejúčinnější kolagen na trhu. Doporučuji ho vyzkoušet a uvidíte sama.

Oli 25.11.2023

Kolagen a nějaké vitamínky :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat