Diskuse na téma Padání vlasů

23. 11. 2023 | Prosím o radu

Zdravím, co se Vám osvědčilo na padání vlasů? Trápí mě to už nějakou dobu a už je potřeba něco dělat, abych nepřišla o všechny vlasy.

Krista 06.12.2023

Určitě to chce jak výživu zevnitř tak i správnou kosmetiku na vlasy a starostlivost o vlasy. Nechodit spát s mokrou hlavou, nedávat si neustále pevné culíky, copánky či vlasy tepelně nezatěžovat. Používat tepelné ochrany. Hodně dělá i samotný stres, strava a pitný režim případně i kouření. Mě také pomohlo zvolit kvalitní kosmetiku bez silikonů, parabenů na přírodním základu s ajurvédskou recepturou od Khadi.

Monča Krista 11.12.2023

Mají tedy i nějakou termo ochranu případně i masky na vlasy atd? Já vím že dělají hlavně barvy na vlasy a na ty jasem teda slyšela chválu. Já si vlasy ale nebarvím, takže jsem to více nezkoumala.

Krista Krista 18.12.2023

Ano jistěže, tady https://www.khadi.cz/khadi-uzasne-vlasove-tonikum---pecujici-a-stylingovy-sprej a na stránky se podívejte. Mají jak masky, šampony, olejíčky i kondicionéry. Mají i malé balení na cesty, tak ho můžete vyzkoušet, jako takové testovací balení. :) Já jsem s výrobky velmi spokojená. Nejen že mým vlasům velmi prospívají. Mám je hladké, leské a vyživené, ale také nádherně voní a přijdu si vždy jako v nějakém thajském rezortu.

Bouchalova 30.11.2023

Holky, já jsem teď nakoukla na jejich stránky a pokud kolagen chcete zkusit užívat třeba jen jeden měsíc, to členství se vyplatí i tak kvůli té slevě.

Ella789 29.11.2023

První výsledky na sobě vidíte už cca za 3 týdny, takže je to fakt rychlost :) Co se týká formy - jde o sypký prášek, který rozpustíte ve sklenici s vodou a má fakt skvělou malinovo-citronovou chuť. Navíc nejsou cítit ryby ani žádná pachuť. A co se týká ceny - pokud si u nich zřídíte členství, tak se dostanete na nejnižší cenu za kolagen na trhu a čerpáte i plno dalších výhod.

Dominka_K 27.11.2023

Moc děkuji za komentář - napíšete ještě v jaké formě se užívá, jak je na tom cenově a za jak dlouho jste na sobě pozorovala výsledky?

Ella789 25.11.2023

Na padání vlasů je výborný Orcacollagen - obsahuje hodně účinných látek (vitamín C, Biotin, kyselinu hyaluronovou ...) a je za studena hydrolyzovaný, takže jde o nejúčinnější kolagen na trhu. Doporučuji ho vyzkoušet a uvidíte sama.

Oli 25.11.2023

Kolagen a nějaké vitamínky :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat