Diskuse na téma Zdravější tablety na bolest hlavy

Dobrý večer, poradíte nějakou zdravější alternativu k tabletám na bolest hlavy? Je něco zdravějšího co funguje stejně dobře?

Koki 22.01.2024

Zdravím, já jsem třeba na hlavu začala užívat Magnézium od Vitaslife a je pravda že od doby co ho beru, tak mě teda hlava vlastně ani moc nebolela.

Oplatka Koki 25.01.2024

Jako že by magnézko bylo dobré na bolesti hlavy? Já myslela že to je na křeče ne od bolesti.

Koki Koki 27.01.2024

Neřekla jsem že je to od bolesti. Ale na bolesti hlavy jsem trpěla a pak mi dr řekal že bych měla začít užívat magnézium. Kupuji si tohle kombo https://vitaslife.store/produkt/vitaslife-balicek-ranni-vecerni-magnesium kde je jak na ráno tak i na večer, každý má trohcu jiné účinky a jsem hrozně spokojená. Přestala mě od té doby hlava bolet a celkově se cítím lépe. :)

Tamarkaa 08.12.2023

Tady máte odkaz přímo na stránky značky Topvet www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen Navíc teď s kódem: VANOCE 20 máte slevu 20%.

Dominka_K 06.12.2023

To mě taky zajímá! Napíšete prosím, kde tento doplněk stravy objednat na internetu?

Tamarkaa 04.12.2023

Zdravím, mě super fungují bylinné tobolky Migreen od Topvet. Jsou plné bylin a fungují spolehlivě, navíc se nemusíte bát žádných vedlejších účinků.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34
63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat