Diskuse na téma Prodloužení vlasů svépomocí doma

Zdravím, máte někdo zkušenost s prodloužením vlasů? Je nějaké prodloužení, které bych třeba zvládla doma, nevíte?

KlárkaB 22.04.2024

Určitě doporučuju clipy, nezkoušet si prodloužit vlasy nějakou trvalou metodou doma, můžete si je zničit, popřípadě si zajděte do salonu.

Tichavka 18.04.2024

ahoj :) no jasně. Já si doma dávám clip in na zahuštění. Jsou to jakoby vlasy na sponkách.. takže to prostě zacvakneš přímo pod své vlasy a nikdo nic nepozná :)

Soňa 03.04.2024

Určitě zvládnete, já nosím příčesky denně už pár let. Někdy mám chuť na kratší vlasy, tak si je nechám jen tak. Podívejte se sem https://www.clipinhair.cz/316-clip-in-pricesek-culik-cop-100-japonsky-kanekalon-60cm-tmave-hnedy.html. Když nevím co s vlasama, dám si culík, vypadá to upraveně.

A když si je budu objednávat, nevíte, kolik balení je tak potřeba, abych pokryla celou hlavu?

Sandriskaa BedřiškaHranatá 18.04.2024

no záleží jak moc husté máš vlasy? většinou stačí jedno balení.. musíš to samozřejmě trochu nastylingovat do těch svých, ať to vypadá přirozeně :) ať nemáš své třeba vlnité, a clip in rovné :D Chápeš..

Janka746 11.02.2024

Ahoj. Já si nechala vlasy prodloužit přímo v salonu. Nechtěla jsem se doma pouštět do něčeho, co neumím. Aby to pak nedopadlo nějak... :D. Pokud jsi někde z Brna a okolí, tak za mě doporučuji tady https://www.clip-vlasy-levne.cz/98-prodluzovani-vlasu-v-brne. Ale můžeš si od nich i clip in objednat a když jim mailem pošleš fotku svých vlasů, jsou ti schopni doporučit správný odstín.

Anička12 22.01.2024

Dobrý den, čtu tu o clipech, ráda bych si je pořídila, ale dají se barvit, fénovat, natáčet? Mám specifickou barvu svých vlasů a nenašla jsem žádné, co by se ke mně hodily, tak je potřebuji nabarvit.

AndreaVon Anička12 24.01.2024

Barvit, kulmovat, fénovat, cokoli, teda pokud máte pravé lidské :) Barvila jsem je klasickou barvou z drogerky a jednou dokonce i odbarvovala a v pohodě. Jinak fénuji, nenechávám uschnout, aby byly trošku vlnité, používám kulmofén. https://freylish.cz/products/kulmofen Jsem s ním spokojená, krásné vysuší.

Husáková 21.01.2024

potřebuji jen zakrýt vznikající lysinu na hlavě

Dominka_K 21.01.2024

Za mě to je super metoda prodloužení vlasů, protože to zvládnete sama doma a zbytečně neutrácíte peníze za prodloužení v salónu. Super lidské vlasy mají na vlasy-levne.cz, mají i rychlé doručení a fakt velký výběr.

Blanickova Dominka_K 28.01.2024

Holky, moc díky za komentáře i doporučení na e-shop :) Vlasy jsem si hned objednala a těším se až si je sama prodloužím :)

Andanka 18.01.2024

Já mám doma Clip in vlasy a je to super. Vlasy jsou lidské a lehce se přidělávají - vlasy jsou prodloužené, husté a vypadají fakt dobře.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat