Diskuse na téma Padání vlasů

19. 01. 2024 | Prosím o radu

Dobrý den, poradíte, co by mohlo zafungovat na padání vlasů? Trápí mě to už pár měsíců a zatím nic nezabralo.

Leňule13 21.03.2024

Podívejte se na řadu Hair booster od Arsova, používám cca 3 měsíce, umývám 2x po sobě, mezitím i masíruju speciálním kartáčem pokožku hlavy. Chce to péči. Vyhovuje

Lejlinka Leňule13 26.03.2024

Kosmetiku od něj zatím žádnou nemám, ale ten kartáč co píšete používám a je skvělej. Zkuste i peeling na pokožku hlavy, taky paráda.

Tamarkaa 28.01.2024

Tady máte odkaz na jejich členství, najdete tam všechny důležité informace www.orcacollagen.cz/membership

Maratonka 25.01.2024

Taky už jsem o tomto kolagenu hodně slyšela - kolegyňky v práci ho kupují a moc ho chválí. Napíšete prosím, kde bych ho mohla objednat a vyzkoušet?

Tamarkaa 23.01.2024

To je fakt - sama užívám už víc než rok Orcacollagen a začala jsem ho vlastně užívat proti padání vlasů. Na to perfektně zafungoval, ale mám díky němu i daleko lepší pleť, pevné nehty a nebolí mě kolena. Těch benefitů je prostě spoustu. Navíc díky jejich členství se nemusím o nic starat - každý měsíc se mi automaticky vytvoří objednávka a přijde mi balíček domů. Takže nemusím nic řešit a ještě navíc se dostanu na nejnižší cenu na trhu za kolagen.

Marionneta 21.01.2024

Doporučím kolagen, ten zabere vždycky, ale je potřeba vybrat dobře, aby byl plný těch neúčinnějších látek, a aby byl za studena hydrolyzovaný.

Miša 19.01.2024

Beru vitamínky od Nely Slovákové a musím zaklepat, že opravdu fungují a vlasy mám v mnohem lepší stavu. Sama jsem to nečekala.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat