Diskuse na téma Padání vlasů

19. 01. 2024 | Prosím o radu

Dobrý den, poradíte, co by mohlo zafungovat na padání vlasů? Trápí mě to už pár měsíců a zatím nic nezabralo.

Miša 19.01.2024

Beru vitamínky od Nely Slovákové a musím zaklepat, že opravdu fungují a vlasy mám v mnohem lepší stavu. Sama jsem to nečekala.

Marionneta 21.01.2024

Doporučím kolagen, ten zabere vždycky, ale je potřeba vybrat dobře, aby byl plný těch neúčinnějších látek, a aby byl za studena hydrolyzovaný.

Tamarkaa 23.01.2024

To je fakt - sama užívám už víc než rok Orcacollagen a začala jsem ho vlastně užívat proti padání vlasů. Na to perfektně zafungoval, ale mám díky němu i daleko lepší pleť, pevné nehty a nebolí mě kolena. Těch benefitů je prostě spoustu. Navíc díky jejich členství se nemusím o nic starat - každý měsíc se mi automaticky vytvoří objednávka a přijde mi balíček domů. Takže nemusím nic řešit a ještě navíc se dostanu na nejnižší cenu na trhu za kolagen.

Maratonka 25.01.2024

Taky už jsem o tomto kolagenu hodně slyšela - kolegyňky v práci ho kupují a moc ho chválí. Napíšete prosím, kde bych ho mohla objednat a vyzkoušet?

Tamarkaa 28.01.2024

Tady máte odkaz na jejich členství, najdete tam všechny důležité informace www.orcacollagen.cz/membership

Leňule13 21.03.2024

Podívejte se na řadu Hair booster od Arsova, používám cca 3 měsíce, umývám 2x po sobě, mezitím i masíruju speciálním kartáčem pokožku hlavy. Chce to péči. Vyhovuje

Lejlinka Leňule13 26.03.2024

Kosmetiku od něj zatím žádnou nemám, ale ten kartáč co píšete používám a je skvělej. Zkuste i peeling na pokožku hlavy, taky paráda.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat