Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, dlouhodobě mě zlobí zažívání a pořád se cítím plná a mám nafouklé břicho. Poradíte - co by mohlo na zažívání fungovat? Budu ráda za doporučení na konkrétní doplněk.
doporučuji nasadit zelené potraviny, na nafouknuté bříško je chlorella a ječmen, zkuste :) mám od green ways a jsem velmi spokojená
já měla dlouhodobě problémy s pms a zažíváním a nechala jsem si udělat dna testy na chromozoom se zaměřením health a tam mi zjistili nedostatek vitamínu i nějakou tu intoleranci,dostala jsem individuální doporučení dle mého nastavení a pomalu se věci zlepsuji
Mě moc pomohli teda probiotika od Czech virus a také jsem pak začala užívat SuperGreens. S obojím jsem moc spokojená. Zlepšilo se mi zažívání, pocit nafouklého břicha zmizel a přestala mě i pálit žáha. :)
Můžu se zeptat jak dlouho je užíváte a berete ještě nějaké jiné prášky na zažívání? Ten greens chutná jak?
Probiotika beru tyto https://czechvirus.cz/probio15/ a mám je už cca 3 měsíce. Zatím nemusím brát nic jiného a pomohli mi vcelku rychle. Supergreens mají ve dvou příchutích jablko a lesní plody. Já si beru raději lesní plody a je to moc dobré. :) Není tam cítit žádná pachuť. :)
Tady najdete veškeré informace o probioticích a dají se tam rovnou objednat www.simplebiotix.cz
Holky, kde bych se o těchto probioticích dozvěděla víc informací, poradíte?
Zkoušela jste probiotika? Já už 2 měsíce užívám probiotika a prebiotika Simplebiotix a jsem spokojená. Konečně mi skvěle funguje zažívání a taky mi splasklo nafouklé břicho, za což jsem moc ráda.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.