Diskuse na téma Dobrý suchý šampon

11. 03. 2024 | Prosím o radu

Ahoj, máte nějaký oblíbený sucháč na vlasy, který je ale neobarví a nezanechá tam takový ten bílý film? Nejsme blondýna, mám červené vlasy a po zkoušení různých šamponů mě vždycky na vlasech zůstane bílo šedý film.

Erika 15.03.2024

Jo měla jsem stejný problém a zabarvené se dělají do hněda, ale já mám vlasy černé, takže tam to bylo fakt dost vidět. Teď jsem zkoušela tento https://shop.tomasarsov.cz/2x-gripped-suchy-texturizacni-sprej/, on je teda spíše jako objemový sprej, ale mimo jiné také absorbuje mastnotu, takže vlasy jsou hezký a ještě mají objem. Navíc jde i krásně vyčesat Vlasy nejsou slepené. Já jsem si už objednávala dvoje balení.

Niccol Erika 25.03.2024

Děkuji za pomoc. Ani jsem nevěděla že má Arsov nějaký nový produkt, ale jeho kosmetiku mám ráda, takže to určitě otestuji. :) Vypadá to docela slibně, tak doufám že budu také spokojená.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat