Diskuse na téma Darování vajíček - máte někdo zkušenost?

Zdravím všechny, nějakou dobu přemýšlím o tom, že bych darovala vajíčka. Důvod je jasný - prostě někomu pomoct, nic víc.

Ella789 12.04.2024

Taky o tom někdy přemýšlím! Dokud sama rodinu nemám a ani ji zatím neplánuju, říkám si proč ne! Ale nevím, jestli je všechno anonymní, nevíte? Kdyby nebylo, nejspíš bych do toho nešla.

Romana Van. 15.04.2024

Holky, já jsem vajíčka už 2x darovala na této klinice ve Zlíně www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Vše je vždy rychlé, bezbolestné a navíc mi kompenzují veškeré peníze, o které jsem v souvislosti s darováním přišla.

Dubova 17.04.2024

Zdravím, já jsem se dívala na jejich stránky a taky se k nim objednám na konzultaci. Sama jsem o tom nikdy nepřemýšlela, ale teď si říkám proč někomu nepomoct.

Já jsem na jejich klinice taky darovala - dostala jsem na kliniku ve Zlíně tip od kamarádky a zase se tam chystám. Vše je anonymní, bezbolestné a rychlé.

Já jsem na jejich klinice taky darovala - dostala jsem na kliniku ve Zlíně tip od kamarádky a zase se tam chystám. Vše je anonymní, bezbolestné a rychlé.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat