Diskuse na téma Snaha o miminko

17. 04. 2024 | Chceme dítě

Dobrý večer, holky - po jak dlouhé době, když se nedaří otěhotnět je dobré se obrátit na reprodukční kliniku?

Ella 24.04.2024

Jojo, taky jsem zkoušela více klinik... Ale já jsem se nakonec rozhodla pro IVF kliniku Zlín. Nebo teda rozhodla. Byla to moje třetí klinika a dala jsem na radu kamarádky, která tam chodí darovat. A jsem moc ráda, že jsem zašla k nim. Cítím se tam moc dobře :) Přístup je neskutečný, je vidět, že to jsou profesionálové, co mají hodně zkušeností.

Romana Van. 23.04.2024

Holky, já jsem na klinice www.repromeda.cz taky otěhotněla - byla to třetí klinika, na kterou jsme se dostali a až tam nás pořádně vyšetřili a chtěli nám pomoct, jinde jsem ten zájem moc neviděla, spíš nim šlo o peníze.

Ella789 21.04.2024

S tím musím souhlasit, taky nás důkladně vyšetřili včetně prekoncepčních testů. Dělali nám Karyotyp - vyšetření chromozomální výbavy a test PANDA na přenosné nemoci. Zjišťovali příčiny mých opakovaných potratů. Nakonec jsme šli na IVF, protože zjistili problém u manželových spermií. Naštěstí se povedlo a za měsíc mám termín porodu, čekáme chlapečka.

Dominka_K 19.04.2024

Zdravím, my jsme se na kliniku dostali až cca po roce snažení. Napřed jsem pátrala, kde mají dobré výsledky v léčbě neplodnosti a vyšla mi jako nejlepší klinika Repromeda. Tam nás pořádně vyšetřili a podstoupili jsme IVF. Teď už jen čekáme jak to dopadne a jeslti se zadařilo :)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat