Diskuse na téma nákupy v internetových obchodech

Jaké máte zkušenosti s nákupy v e-shopech? Chystám se nakoupit nějaké potřeby na tvoření, ale nerada bych naletěla podvodníkům nebo nakoupila nesmysly na nic :-)

Fantaska 31.07.2015

Děkuji, mrknu se na jejich webovky, už jsem si našla, že jsou i na FB.

Stanka225 25.07.2015

Podívej se na www.florea.cz, tam uvidíš, že mají i více druhů a né jen růže :) je jich tam spousta a i dekorační zeleň atd :)

Fantaska 24.07.2015

A tam mají jen růže? Nebo i jiné květinky? :o

Stanka225 23.07.2015

Opravdu jo a neboj se, je to opravdu vše v pohodě a ještě ty květiny vydrží déle než když je koupíš v normální obchodě :)

konatovka 20.07.2015

Já nakupuji je v těch osvědčených, tj. známých českých firem.:-P

Fantaska 20.07.2015

Holky vy jako vážně objednáváte z e-shopu květiny???? Já jsem vůbec o tom nikdy neslyšela :o

Stanka225 30.06.2015

Ty jo, zdá se mi, že to byly ty dva dny :)

Zuzulinka 29.06.2015

a jak dlouho teda trvalo než ti přišly? :o

Stanka225 29.06.2015

Opravdu tak vypadala :D a jinak přes internet jsem objednávala květiny poprvé a jsem spokojená, žádné polámané nic! A vydržely dlouho! :)

Zuzulinka 24.06.2015

Opravdu teda vypadala jak na fotce jo? :o závidím! :D

Stanka225 23.06.2015

Objednala jsem si tu rainbow a ještě ty modré a musím říct, že to teda je něco! :D

Majki 22.06.2015

A objednáváš i květiny přes internet?

moniika 17.06.2015

Přes internet objednávám často.

Majki 01.06.2015

A vy jste si už z tama ty květiny objednávali? Opravdu teda vydržely jo?

Zuzulinka 30.05.2015

Taky jsem si všimla té rainbow a je dokonalá! :) Kdoví jak to vypadá naživo :o

Stanka225 29.05.2015

Takže do 48 hodin doma? Mi se třeba z tama libí opravdu ty modré růže :D a né jen ty modré, ty rainbow to je něco! :D

Holky já se odhodlala a opravdu jsem si z tama ty květiny objednala a vydržely dýl jak z normálního obchodu a opravdu ta kvalita, krása

konatovka Mončičáček 04.09.2015

To je skvělá zpráva, tomu bych ani nevěřila, pokud bych si to tady nepřečetla.*1*

Terulka 26.03.2015

Ano, opravdu taky jsem z tama objednávala a měla jsem to dovezeno za takovou dobu *1* Mi se hrozně květiny hrozně líbí, příjde mi, že to zútulní domov ;-) Je příjemné přijít do obyváku a citit vůni čerstvých květin :-) Já osobně se třeba hned citím být klidnější :-)

A opravdu ta dodací lhůta je těch 48 hodin?

Zuzulinka 17.03.2015

Holky, občas z tama nakupuji květiny jen tak do vázičky a vypadají opravdu velice hezky a je pravda to, že vydrží déle než když si je koupíte v květinářství :) Ten obchod Florea, mohu opravdu doporučit :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 36 v roce 2025 pro znamení Beran přináší zajímavé výzvy i příležitosti. Na začátku týdne můžete zaznamenat zvýšenou energii a motivaci, což je ideální čas na to, abyste se pustili do nových projektů nebo dokončili ty rozpracovan&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat