Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké máte zkušenosti s nákupy v e-shopech? Chystám se nakoupit nějaké potřeby na tvoření, ale nerada bych naletěla podvodníkům nebo nakoupila nesmysly na nic :-)
Tak jsem objednávala z té florea.cz tulipány :) opravdu nám domů došly hrozně krásné! :o
Děkuji, mrknu se na jejich webovky, už jsem si našla, že jsou i na FB.
Podívej se na www.florea.cz, tam uvidíš, že mají i více druhů a né jen růže :) je jich tam spousta a i dekorační zeleň atd :)
A tam mají jen růže? Nebo i jiné květinky? :o
Opravdu jo a neboj se, je to opravdu vše v pohodě a ještě ty květiny vydrží déle než když je koupíš v normální obchodě :)
Já nakupuji je v těch osvědčených, tj. známých českých firem.:-P
Holky vy jako vážně objednáváte z e-shopu květiny???? Já jsem vůbec o tom nikdy neslyšela :o
Ty jo, zdá se mi, že to byly ty dva dny :)
a jak dlouho teda trvalo než ti přišly? :o
Opravdu tak vypadala :D a jinak přes internet jsem objednávala květiny poprvé a jsem spokojená, žádné polámané nic! A vydržely dlouho! :)
Opravdu teda vypadala jak na fotce jo? :o závidím! :D
Objednala jsem si tu rainbow a ještě ty modré a musím říct, že to teda je něco! :D
A objednáváš i květiny přes internet?
Přes internet objednávám často.
A vy jste si už z tama ty květiny objednávali? Opravdu teda vydržely jo?
Taky jsem si všimla té rainbow a je dokonalá! :) Kdoví jak to vypadá naživo :o
Takže do 48 hodin doma? Mi se třeba z tama libí opravdu ty modré růže :D a né jen ty modré, ty rainbow to je něco! :D
Holky já se odhodlala a opravdu jsem si z tama ty květiny objednala a vydržely dýl jak z normálního obchodu a opravdu ta kvalita, krása
To je skvělá zpráva, tomu bych ani nevěřila, pokud bych si to tady nepřečetla.*1*
Ano, opravdu taky jsem z tama objednávala a měla jsem to dovezeno za takovou dobu *1* Mi se hrozně květiny hrozně líbí, příjde mi, že to zútulní domov ;-) Je příjemné přijít do obyváku a citit vůni čerstvých květin :-) Já osobně se třeba hned citím být klidnější :-)
A opravdu ta dodací lhůta je těch 48 hodin?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.