Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, máte některá zkušenosti s tímto doplňkem? http://www.alenkaobchod.cz/detail/powerful-worker-colostrum-60-tobolek/
Já si druhý měsíc frčím na www.lipoxal.cz a jsem s ním spokojená, protože mám dole přes 4 kila a to jsem nezačala pořádně cvičit. Takže supeeer.
To vážně? A jak ti to pomáhá. Nejíš nebo jak?
Ahojky, jsem těhotná a tak se sháním po nějakých těch doplňcích stravy, našla jsem na internetu femibion, že to některé ženy berou místo klasické kyseliny listové, máte stím zkušenost??
Brala jsem to v těhotenství, femibion obsahuje aktivní folát Metafolin, který je lépe využitelný pro tělo než obyčejná kyselina listová. Zkuste se na to zeptat v lékárně určitě vám to vysvětlí
Takže to jde koupit volně bez receptu od lékaře?
Ano, vitamíny femibion si můžete koupit v lékárně volně bez receptu:)
Bere se femibion až v průběhu těhotenství nebo se může brát už před otěhotněním? A jak je to potom s kojením?
Doporučuji přečíst si tohle http://www.femibion.cz/nejcastejsi-dotazy/ jsou tam odpovědi na tyto otázky
Zdravím, chtěla bych zkusit detoxikovat a napadlo mě, že by bylo fajn zkusit to s nějakým doplnkem stravy. Máte někdo nějakou zkušenost?
ahojky, já detoxikuji s lipovitanem, je to doplněk stravy. Jsem s ním spokojená
aha, to bych docela zkusila, a dá se koupit v lékárně nebo kde?? ;-)
podívejte se na lipovitan.cz, tam objednávám já, jestli je to dostupné i v lékárně by jste musela vyzkoušet, sama jsem to nezkoušela
Clara jo, tak ty zajdu koupit přítelovi..on se o sebe vůbec nestará…
Holky a na kolik tak ty AVilutky příjdou? Manžel mi říkal zda bych mu je koupila v lékarně, prí to používá jeho sekretářka.
Není za co ráda jsem pomohla :-)
Děkujuu Bety cestou domů si pro ně hned zajdu :)
Tano tyhle http://mediarepre.cz/produkty/36-dia-sortiment/105-vitaminy-a-mineraly-pro-diabetiky-clara-60-tbl mám vyzkoušené ;-) dají se koupit klasicky v lékárně :-)
A něco pro chlapa na vypadávání vlasů?
Adame nejvíc se mluví o Folixilu. Tak ho vyzkoušej
A máš ten folixil vyzkoušený? nerad bych kupoval zajíce v pytli
Já ne, ale manžel folixil používá, je pravda že vypadávání vlasů se omezilo tak o 2 třetiny a to ho bere teprve 2 měsíce.
Doporučte prosím osvědčený doplněk pro diabetiky…děkujuu :)
Mě osobně na únavu nejvíc zabírá kombinace kapek Avilut, které obsahuji kyselinu hyaluronovou a výtažek ze slezu a tobolky s gyngkem bilobou, Avilut Gingko recordati. Tady je je na ně odkaz http://www.avilut.cz/produkty/
Mirko a po jaké době ste pociťovala rozdíl? Já se s malou doma moc nenaspím a potřebuju alespoň z domu pracovat z na počítači. Už jsem hodně vyčerpaná
Ahoj u těch Avilut gingo jsem pociťovala účinek cca po 5 dnech používání, po těch s lutenem to trvalo delš dobu.
Je hodně dobrý http://www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-forte-kyselina-hyaluronova
Tý jo vypadá dobře. Já jsem si na tom rosenpharma.cz našla i pro přitele. Mají hodně dobré produkty.
Jo mají dobré kombinace látek v produktech například ten co mám já je :) Dobré jsou i jejich tyčinky na ůnavu :)
Ty mě taky zaujaly, ale zatím je nebudu zkoušet. Možná nějakou koupím do zásoby, kdyby přišla únavová krize.
Na vypnutí pleti potřebuji taky něco, je hodně dobrý ten s kyselinou?
Zkus rakytník
Já kupuji kolageny pro celou rodinu od rosenpharma.cz, které pomáhají. Já mám s mamkou navíc s kyselinou hyaluronovou na vypnutí pleti.
Ahojky, máte někdo zkušenost s doplňkem stravy na problémy s erekcí Erectan? Dostal jsem na něj doporučení v lékárně. Funguje a vyplatí se ho koupit?
Zdravím, mohu ho doporučit na řešení problému s erekcí vřele. Začal jsem ho brát před 3 měsíci a funguje výborně. Koupil jsem si ho přes net. Vyšlo to pak levněji.
Ahoj, zkušenost nemám, ale velice dobrou zkušenost máme s Clavinem. Chlap má občas problém a nebylo jiného řešení, než zkusit Clavin :-D A super, funguje skvěle, jedem jak pily celou noc bez problému *15*
Ahojky, manžel bere Erectan dva měsíce a výsledek se projevil velmi rychle. Teď si to v posteli užíváme zase jako dřív a účinek je nejen v dlouhodobém styku, ale i v jeho kvalitě. Objednal ho na jejich stránkách.
Objednávám si Kloubex u firmy NovaxNaturpharma,je to český výrobce,podívejte se na webové stránky,jsou tam všechny informace. Karel
Pane Vaňku,kde se dá Kloubex sehnat? Mohu Vás poprosit o nějaký kontakt? Díky
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s Kloubexem? Díky Bořek
Uzívám ho cca 3 měsíce a povolila mi bolest kolene,která mě trápila hlavně v noci.Cítím úlevu. Karel
Musím se podělit o své zkušenosti. :) Na Vánoce jsem byla obdarována doplňkem As10 life, o kterém jsem delší dobu uvažovala. A jsem naprosto ohromená. Pokožka se mi zlepšila, nejsem už tolik unavená a cekově se cítím lépe. ZA mě teda doporučuji. :-)
taky ho mám jako dárek a přes počáteční nedůvěru vesele užívám. :-D
Ahojte, já teda žádný doplňky stravy neberu, ale pravidelně se mažeme Psí sádlem od dr. weisse *5* je to perfektní mastička, díky tomu se vyhýbáme všem bacilům u dětí i u nás, starých pardálů :-D
Tak to zní dobře. nebaví mě totiž brát pořád různé doplňky stravy, protože zlepšení moc nepozoruji a jsem z toho už docela nezradná. :( A raději investuji peníze do něčeho, co opravdu zabere, než do několika různých doplňků a teď v tomto počasí i léků na chřipku.
Zdravím, já jsem přípravek as10 life také jako vánoční dárek pro manžela na základě svých pozitivních zkušeností. nejdříve se mi sice vysmíval, že je to další reklamní trik a ať nečekám zlepšení a už po 1 měsíci užívání jsme oba koukali. :D takže ho dostane taky a oba ho budeme brát. navíc si každý přijde na své, on je sportovec a já hledám něco i proti stárnutí. as 10 life totiž obsahuje resvetatrol, který je i v červených hroznech. více info kdyžtak tady: https://www.facebook.com/AS10Life/timeline?ref=page_internal :) jinak ještě jako dárek dávám i kurkumu, která má být prevencí proti rakovině. :)
Ahoj, já poslední dobou pocit, že všechny přípravky na imunitu jsou podvrh. každý podzim něco beru, většinou ty mulťáky a nakonec skončím aspoň 2x s chřipkou. :-/ ale koukala jsem na ty stránky as10life a vypadá to dost na úrovni. jestlit o bylo nejprve určené pro astronauty a vyvinuto s NASA, tak by to mohlo být lepší než běžné doplňky z lékárny. :-O
taktéž jsem mrkla na jejich webovky, no přípravek vypadá solidně, podle těch výzkůmů a všeho… navíc jestlito berou i takový slavní sportovci, tak to musí mít něco do sebe. No začínám o tom dosti uvažovat. :-D
Já se taky dívala na ty webovky a i na facebookové stránky a vypadá to jako supertableta, což vlastně i sami píšou. :-D Fakt mě to láká do toho jít. Doma mám spoustu samostatných krabiček s vitamíny a dalšími prvky, jen to všechno brát každý den je obtěžující, takže ve výsledku to tak nějak střídám, podle toho co chybí v těle. :-/
taky to takhle mám, hodně lahviček z drogerie či lékárny. Takže multivitamín by byl nejlepší, jen je tu ten problém s tou vstřebatelností.
já už beru jen as10 life, přesvědčil mě svou biodostupností 95 %. vje fakt důležité si srovnat tu vstřebatelnost s ostatními multivitamíny.
biodostupnost jsem u doplňkůzačala zkoumat až před časem, do té doby mě ani nenapadlo, že polovina třeba vyjde úplně nazmar. Ale as10 life si díky tomu zamilovala.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden přináší do vašeho milostného života novou energii. Pokud jste ve vztahu, může to být ideální čas pro prohloubení vzájemné komunikace a plánování společné budoucnosti. Nezadaní Berani by měli být otevřeni nov&y... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.