Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, vybírám sporťák pro syna - poradíte? Požadavky - nafukovací kola, pohodlný, prostorný, jednoduché skládání a dobře ovladatelný a taky, aby zvládl každý terén.
Holky, taky mám Joolz a objednávala jsem ho na crystalbaby.cz. E-shop je super, chválím komunikaci, rychlost doručení a preciznost zabalení. Navíc značka Joolz je skvělá a kočárek jednak dobře vypadá a hlavně je dost prostorný a zvládá každý terén.
Maminky, taky mám tento od značky Joolz a vybrala jsem nejlíp jak jsem mohla. Navíc ho mají tady zrovna ve slevě www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-sage-green
Holky, máte některá zkušenost s kočárkem Joolz? Moc se mi líbí a zajímá mě, jak jste s ním spokojené?
Ahojky, já mám kočárek Joolz Day5 a je perfektní! Dobře se ovládá, má jen 12 kilo, odpružená kola a je dostatečně prostorný pro miminko. Objednávala jsem ho na e-shopu crystalbaby.cz ve slevě.
Holky, taky mám kočárek Valco baby a je fakt skvělý a určitě koupi nelituju, naopak, šla bych do něho znovu. Tady jsem ho objednávala www.monkeymum.com/p/valco-baby-kocarek-sportovni-sport-trend-4-black-charcoal-petite-mars-fusak-jibot-zdarma Z tohoto e-shopu mám i zábranu na postel a ke schodišti.
Zdravím, já jsem vybrala kočárek VALCO BABY Sport Trend 4 a velká spokojenost. Splňuje všechny požadavky jak píšete - kola zvládnou jakýkoliv terén, kočárek je prostorný, dostatečně pohodlný, prostě TOP. Objednávala jsem ho na monkeymum.com.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.