Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, napíšete prosím jaké kapky se Vám osvědčily na unavené, suché a podrážděné oči? Celý den jsem na počítači a večer už ty oči fakt trpí.
To znám, já bez spreje do očí - Tares Again nedám ani ránu. Potřebuju ho denně, jinak přes suché oči nevidím! Navíc mi vyhovuje aplikace - nastříká se na zavřené oči a je to. Sprej mají na alphega.cz.
Holky, mě tento sprej nedávno nabízeli v lékárně a paní ho moc chválila, tak jsem ho koupila. Jsem s ním moc spokojená, ke kapkám se už nevrátím.
Taky ho zkusím, díky za tip! Tady jsem ho objednala a jsem zvědavá www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml
Zdravím, u mě se to rozjelo hlavně po home office, večer jsem měla pocit, jako bych měla v očích písek. Nešlo ani tak o vidění, spíš o nepříjemné pálení a tlak. Hledala jsem něco, co můžu kapat pravidelně a nebude mě to ještě víc dráždit.
Holky, mě sedí kapky Hyal-Drop Multi, protože jsou šetrné a vydrží zvlhčit oči na delší dobu. Vyhovuje mi, že nemají konzervanty a dají se používat klidně i několikrát denně bez nepříjemného pocitu. Oči jsou po nich klidnější a nemám potřebu pořád mrkat nebo si je mnout. Brala jsem je tady: www.drmax.cz/hyal-drop-multi-ocni-kapky-10ml-2-0 a zatím u nich zůstávám.
Poskytujeme cennou finanční pomoc jednotlivcům i vládním organizacím. S touto podporou je spojen mírný roční poplatek ve výši dvou procent. Pokud potřebujete další informace týkající se získání pomoci, kontaktujte prosím thomascreditfirm@outlook.com.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden vás čeká období zvýšené aktivity a rozhodnosti. Budete mít potřebu uvést do pohybu plány, které jste v poslední době odkládali, a vaše energie se zaměří na rychlé výsledky. Dávejte si však pozor, abyste... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.