Diskuse na téma Krmivo pro dospělou kočku

Zdravím, jaké krmivo doporučíte prosím pro dospělou kočku? Za 14 dní si pro ni jdu do útulku a chci mít všechno nachystaný.

Martinasilova 11.09.2025

Zdravím, já bych se chtěla zeptat zda dáváte své kočce někdo doplňky stravy a případně o kterých přemýšlet? Co je pro kočku nejvíce důležité??

Janakostkova Martinasilova 12.09.2025

Zdravím já dávám na srst, ale to mi přijde, že tohle je hodně individuální a spíše by jste to měla dávat kočce podle toho co ji třeba trápí nebo co je to přesně za kočičku. Já mohu doporučit případně se podívat na vetexpert-shop .cz Najdete u nich totiž i doplňky stravy, které jsou twist off. To znamená, že můžete vrch odtrhnout a vnitřek vymačkat do dlaně na olíznutí nebo do jídla, které má ráda. Stejně tak ale může klidně sníst i celou kapsli, která se pak rozpustí.

Sandriskaa 14.01.2025

Ahojky,to je skvělé, že si berete kočičku z útulku! 🐾 Co se týče krmiva, mohla bych doporučit kapsičky Poésie od Vitakraftu – moje kočky je milují. Jsou kvalitní, mají různé příchutě, a hlavně jsou dobře stravitelné. Navíc je mají za rozumnou cenu třeba v Globusu, takže se dají snadno sehnat. Určitě si kočička pochutná! 😊

Zdravím, doporučím granule od značky Marp. Jde o českou značku, hodně dbají na nejlepší suroviny a naší kočce jejich granule, ale i konzervy jedou.

Stella Havlikova_M 11.10.2024

Holky, dáte mi doporučení, kde konzervy od nich objednat? Taky bych je svojí kočce zkusila objednat.

Havlikova_M Havlikova_M 17.10.2024

Tady máte odkaz na granule, které nejčastěji objednávám www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-kocky/marp-holistic-turkey-cat-kruti-bez-obilovin-pro-kocky-12kg Doporučím vyzkoušet, jde o šetrné krmivo bez obilovin, takže by mělo sedět i kočce s citlivějším zažíváním.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 51 roku 2025 přináší nové energie a možnosti, jak posunout své plány vpřed. V práci se můžete setkat s příležitostmi, které vám umožní ukázat vaše schopnosti a ambice. Buďte připraveni chopit se iniciativy, protože vaše rozhodno... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

278 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
66 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat