Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, holky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Přemýšlím o tom, ale ráda bych slyšela nějaké osobní zkušenosti.
Já na to mám hodně pozitivní názor, sama jsem vajíčka darovala před rokem a vůbec toho nelituju. Upřímně jsem z toho měla obavy, ale nakonec to pro mě byla skvělá zkušenost – proces byl dobře vedený a cítila jsem se v bezpečí. Byla jsem ve IVF Zlín a musím je fakt pochválit, přístup lékařů i sestřiček byl lidský a všechno mi jasně vysvětlili. Myslím, že pokud člověk chce někomu pomoct, je tohle jedna z krásných cest.
Holky, vidím to podobně. Sama děti mám, takže pro mě bylo jasné, že tímhle způsobem můžu někomu jinému splnit velký sen. Zkušenost mám taky ze Zlína a tam to opravdu berou citlivě, nic není narychlo a člověk ví, do čeho jde. Měla jsem z toho moc dobrý pocit a kdybych měla možnost, klidně bych šla darovat znovu.
Zdravím, já jsem se na začátku taky hodně rozmýšlela, ale když jsem si zjistila víc informací, uklidnilo mě to. Ve Zlíně mají dlouholeté zkušenosti, takže jsem věděla, že jsem v dobrých rukou. Celý proces byl vlastně rychlý a zvládnutý s maximální péčí, neměla jsem žádné komplikace a cítím se dobře i teď zpětně. Za mě je to krásný čin, který má smysl.
Za sebe říkám jednoznačně ano. Chápu, že člověk má obavy, ale opravdu je to bezpečné a navíc hrozně smysluplné. Já jsem vděčná, že jsem darovala právě ve Zlíně – od první konzultace až po samotný odběr jsem měla jistotu, že se o mě starají ti nejlepší. A ten pocit, že možná pomůžu jiné ženě stát se maminkou, je k nezaplacení.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 37 roku 2025 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie bude na vrcholu, což vám umožní překonat různé překážky s lehkostí. Tento týden se zaměřte na mezilidské vztahy; sdílení svých c&iac... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.