Diskuse na téma Jak na voňavé prádlo?

12. 10. 2024 MilaKoutna Prosím o radu

Dobrý večer, prosím o radu, jak mít po vyprání prádlo voňavé? Mám pocit, že skoro nevoní a po žehlení necítím už vůbec nic.

Dianadia 24.06.2025

Já s papírky ecohaus peru už nějakou dobu a rozhodně u nich zůstanu. Mám od nich i další přírodní čistící prostředky a vše funguje skvěle a bez zbytečné chemie.

Majuška77 Dianadia 25.07.2025

Ty papírky jsou supr :) já od nich zkusila i ten prací parfém a voní teda vázně krásně :)

miška4 15.05.2025

Ahoj holky, v čem perete prádlo aby hezky vonělo a zároveň to bylo šetrné a ne plné chemie? Chtěla bych zkusit nějaký ekologický prací prášek a budu vděčná za tipy na ty, které se vám osvědčily

anastaziaa miška4 19.05.2025

Já jsem si moc oblíbila tyhle prací papírky https://ecohaus.cz/products/praci-papirky-ecohaus-5-prani-kouzlo-bavlny skvěle prádlo vyperou a mo příjemně voní. Jsou navíc i praktické na cesty :-)

miška4 miška4 22.05.2025

Děkuju za odpověď, hned jsem je objednala, protože se mi to moc líbí. Vzala jsem na zkoušku i nějaké ty přírodní čistící prostředky :)

Lilianne 17.11.2024

Dobrý večer, mám stejný problém a dlouho jsem hledala řešení, až jsem narazila na univerzální prací gel od Veniry https://www.venira.cz/venira-univerzalni-praci-gel-1000ml/ a můžu jen doporučit! 😊 Moc krásně voní, ale vůně zůstává v prádle opravdu dlouho, a to i po žehlení. Co mě nejvíc potěšilo, je jeho přírodní složení, které je šetrné jak k pokožce, tak k oblečení. Hodí se na všechny typy prádla a navíc má i antibakteriální účinek. 🌸

Elininka 16.10.2024

Zdravím, taky se přidám do diskuze a počkám na doporučení. Sama jsem zkoušela kde co, ale žádný zázrak to nikdy nebyl.

Agáta Elininka 20.10.2024

Holky, mě skvěle voní přírodní vůně Erbal. je to nádherná a silná vůně, stačí jedno malé víčko, které provoní celou várku prádla, prádlo voní o několik dní po vyprání, když ho beru ze skříně. Vůni koupíte na bellitia.cz.

Havlikova_M Elininka 21.10.2024

Taky používám jejich vůně do pračky a voní krásně. Zkoušela jsem vícero značek, ale tato voní nejlépe a hlavně dlouho vydrží www.bellitia.cz/prirodni-vune-do-bytu/vune-do-pracky/erbal-vune-do-pracky-kasmiri-200-ml.htm

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat