Diskuse na téma Clip in pásky

16. 10. 2024 MilaKoutna Prosím o radu

Dobrý večer, poradíte prosím jak si přirozeně zahustit vlasy doma? Jde to? Máte třeba zkušenost s nějakými clip in pásky?

Lilianne 17.11.2024

Dobrý večer, určitě to jde! 😊 Já mám výbornou zkušenost s clip-in vlasovými pásky. Zvlášť tento Clip-in vlasový pás REMY je úžasný https://www.vlasy-levne.cz/clip-rychlopas-43-cm/443-clip-vlasovy-pas-remy-43-rovny-nejsvetlejsi-blond.html! Vypadá přirozeně, snadno se nasazuje a je dostupný v různých délkách a odstínech, takže si snadno vyberete. Navíc ho můžete používat opakovaně a opravdu rychle dodá vlasům krásný objem i délku. 💇‍♀️ Já je občas nosím na speciální příležitosti a cítím se s nimi parádně. 😊 Pokud jste ještě clip-in nezkoušela, určitě se toho nebojte, je to jednoduché

Tichavka Lilianne 08.12.2024

Ahojky, taky se dovolím připojit do diskuze. Zkoušela si od nich i ti clip-in culíky?

Lilianne Lilianne 09.12.2024

Ano, zkoušela jsem od nich i ten clip-in culík, a musím říct že je skvělej 😊Nasazování je opravdu jednoduché, drží pevně celý den a vypadá úplně přirozeně. Je to perfektní volba, když chceš rychle vytvořit elegantní účes nebo dodat vlasům objem a délku. Já ho používám hlavně na speciální příležitosti nebo když chci rychlou změnu, a pokaždé dostávám spoustu komplimentů. 😊 Pokud uvažuješ, určitě ho zkus. Už víš, jaký bys chtěla odstín?

Marika N. 19.10.2024

Taky o clip in vlasech přemýšlím a ráda si počkám na doporučení, kde je koupit :) Sama mám málo vlasů a chtěla bych konečně bohatou hřívu.

Agáta Marika N. 22.10.2024

Holky, já mám výbornou zkušenost s clip in pásy - ty se jednoduše naklapnou na vlasy a je to. Vypadá to dobře a přirozeně, mám je z lidských vlasů, mrkněte www.hotstyle.cz/338-clip-in-pasy

MilaKoutna Marika N. 25.10.2024

Moc děkuji za doporučení, na tento e-shop čtu všude výborné recenze! Hned jsem si u nich proto clip in pásy, ale i clip in vlasy objednala. Už se těším až vše bude doma a konečně si splním sen o hustých vlasech :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:47
153 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat