Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, holky - zajímá mě, co se Vám osvědčilo na padání vlasů? Myslela jsem si, že to bude chvilkové, mívám to na jaře a na podzim, ale už to trvá déle.
Doporučím Šampuk - jde o šampon v tuhém stavu, který zabraňuje vypadávání a opravdu funguje. Vlasy jsou po něm krásně lesklé, mají objem a hlavně nepadají. Mám ho od značky Puaree, jde o českou značku, která je moc fajn.
Holky, to neznám - co je to prosím a jak se to používá? Taky mám problém s padáním vlasů a nic mi zatím nezafungovalo :(
Jde o šampon v tuhém stavu, takže stačí namydlit s vodu a vlasy se krásně umyjou. Ze začátku si vlasy musí zvyknout, ale stačí párkrát umýt a vlasy jsou krásné, přestávají padat a nejsou splihlé. Tady na něj máte odkaz www.puaree.cz/produkty/sampuk-ginger
Já bych zkusila tuto péči https://www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/migliorin-tricox-20-20-20.htm. Je skvělá a na vlasy opravdu skvěle pomáhá :) Já s ní mám jen tu nejlepší zkušenost :)
Holky, zkuste se kouknout na tento článek https://www.notino.cz/womens-hair-loss/ :) Ten skvěle popisuje, co je na padání vlasů nejlepší :) Mně velmi mile překvapil :)
Jeeee, já zkoušela kdeco – šampony, vitamíny, různé masky… Nakonec mi nejvíc pomohly Schindeleho minerály. Obsahují spoustu důležitých stopových prvků, které podporují růst vlasů a celkově posilují tělo. Po pár týdnech užívání jsem si všimla, že mi vlasy padají méně a začaly dorůstat nové. Určitě stojí za vyzkoušení :)
U mě je to taky spíš sezónní padání. Hlavně na jaře ale drží se to pak několik měsíců. Co jsem četla tak jsou to hormony a nedostatek vitamínů po zimě. TO chápu.. ale jak dát vlasy dokupy a doplnit potřebný vitaminy? Na vlasech je to pak znát celé léto a trvá než zase zhoustnou :/
Na jaře to bývá skoro vždycky o vitamínech, po zimě tělu prostě chybí... Určitě můžeš zkusit upravit stravu, víc bílkovin, ořechy, semínka, zeleninu… ale upřímně je docela těžký to takhle všechno podchytit. Já to řeším každý rok vitamíny na vlasy, beru Vlasimo, kde je všechno pohromadě. Dám si vždycky 3měsíční kúru a vlasy se mi mnohem rychlejc srovnají.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší svěží nádech nových začátků a silnou vlnu energie. Budete mít chuť pustit se do věcí, které jste dlouho odkládali, a vaše iniciativa může inspirovat i ostatní. Důležité však bude zachovat si ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.