Diskuse na téma Plánování školního roku

20. 01. 2025 Alecca Školák

Ahoj, hledám nějaký přehledný rodinný diář, který by nám pomohl mít vše v jednom – schůzky, školní aktivity, kroužky, pracovní záležitosti a podobně. Máte nějaký tip na diář, který je dobře strukturovaný, aby každý člen rodiny měl své místo, a zároveň nebyl přeplněný informacemi? Já si představuji, že by měl mít například týdenní přehled pro každého, prostor na poznámky a taky sekci pro plánování větších akcí, jako jsou rodinné oslavy nebo výlety. Určitě bych ráda, aby byl i dostatečně prostorový na to, aby se do něj vešlo všechno. Co používáte vy? Ráda se nechám inspirovat! 🙂

Lucka 30.01.2025

Ahojky, já mám skvělou zkušenost s tímto rodinným plánovacím kalendářem https://www.notique.cz/collections/rodinne-planovaci-kalendare/products/rodinny-planovaci-kalendar-teribear-2025-21-42-cm. Je senzační :) Prostorný, všechno mám na očích :) Fakt pomocník :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat