Školák
Školák. Problémy se školou, mozková dysfunkce, nadané děti, nejsme spokojeni se školou či paní učitelkou, doučování, jak pomáhat dětem s přípravou do školy.
Pro projekt Nadání…brána k úspěchu sháníme mimořádně nadané děti ve věku 6.-18.let. Těmto dětem ZDAR...
Byla jste ve škole šprtka nebo spíše pěkný číslo? A dostala jste někdy poznámku? A jaké znáte nejvti...
Příští rok jdeme do školy , poprvé ... ano je to brzy,ale budou Vánoce a hlavně narozeniny v únoru, ...
máte někdo zkušenosti s produkty z nalepovacitabule.cz?
Máte někdo zkušenost s uv plavkami ? Opravdu nepropustí sluneční paprsky ? A kde bych je popřípadě s...
Dobrý den, plánuji dceři koupit nový batoh do školy. Kamarádka mi doporučila Bagmaster. Máte s touto...
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládají tady ty chřipkové epidemie ? Přijde mi, že syn je...
Zdravím, chtěla bych dceři koupit aktovku do školy jako dárek k Vánocům, příští rok půjde do první t...
Jakou zkušenost máte s těmi knížkami, kam se nalepují nálepky ? Baví to děti ?
Sháním nějakou šetrnou desinfekci na ruce. Něco účinnýho ideálně co nejvíc přírodního. Děkuju za rad...
Jaké svačiny chystáte dětem do školy ? Mně už přijde, že mají pořád to stejné, tak bych to ráda obmě...
Uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, abych nemusela přemýšlet jestli je zdravá i pro mimi. Nemáte ...
Máte někdo filtr na chlór do sprchy? Četla jsem že to pomáhá na ekzém.
Nevíte kde mají za nějakou lepší cenu dětské respirátory ? Potřebovala bych jich objednat víc, ale r...
Jak oblékáte tady v tom počasí děti na školní výlety?
Dobrý den, poradíte , jestli je dobrý ušní sprej Vaxol na čištění uší u dětí?
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.