Diskuse na téma Kočárek v dvojkombinaci

Dobrý večer, maminky, poradíte jaký kočárek v dvojkombinaci koupit pro svoje první miminko? Jaký kočárek je dostatečně prostorný, pohodlný a dobře ovladatelný? Kterou značku třeba máte a jste spokojené?

Klára 17.03.2025

Já jsem si třeba kupovala kočárek ABC desing Salsa 4 air a ten je naprosto perfektní. Prostorná korba, což se hodilo, protože malého jsem měla v zimě. Nafukovací kola, dobré odpružení snadné ovládání i skládání. Za mě topka. Ségra si koupila třeba Bogaboo a s tím je teda taky moc spokojená. :)

Marky Klára 25.03.2025

A můžu se zeptat kde jsi kočárek pořizovala? Kupovala jsi nový nebo z druhé ruky? Byla jsi se na ně někde podívat a vyzkoušet?

Klára Klára 26.03.2025

Kupovala jsem tady https://www.feedo.cz/jaro-plne-slev/dvojkombinace/. Mají je v akci oba teda a spoustu dalších kočárků. Navíc mají teď i soutěž o kočárky a o hlavní výhru 20 tisíc. :) Tak se můžeš zkusit zapojit. Jinak jsem byla u nich na prodejně, kde jsem si kočáre vyzkoušela, osahala a následně jsem pak na eshopu jen udělala registraci a vybrala barvu a objednala. Ségra kupovala také od nich, takže mi je doporučila. :)

Zita 15.02.2025

Mohu se jen přidat... :) Tato značka je bezvadná a na tom shopu mají skvělý výběr :) Já jsem tam vybírala a ráda se tam vracím pro doplňky :)

Adéla 12.02.2025

Taky jsem si pořídila po dlouhém vybírání Joolz Geo3 a je to fakt skvělý kočárek. Bydlíme s manželem na vesnici a jezdí se s ním dobře jak na polňačce, tak i na betonové cestě. Mám ho v této barvě www.crystalbaby.cz/joolz-geo3-kompletni-set-hazel-brown-new

Iveta R. 09.02.2025

Já jsem vybírala dlouho a vybrala jsem nakonec Joolz Geo3. Kočárek je dostatečně prostorný, je pohodlný pro miminko a je krásný. Oceňuji prostorný košík, výbornou manévrovatelnost a možnost jednoduchou přestavbu z hluboké korby na sportovní verzi. Velkou výhodou jsou odpružená a velká kola, díky kterým zvládne i náročnější terén. Mrkněte, objednávala jsem ho na crystalbaby.cz a byl zrovna ve slevě.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat