Diskuse na téma Zkušenost S GrandOptical

Ahoj. Máte někdo zkušenost s brýlemi z GrandOptical, popřípadě s jejich službami? Jak se tam pohybují ceny obrouček a skel a jestli se brýle nekazí. Děkuji.

Květuše 15.04.2025

Pokud plánujete nákup brýlí v grandopticalu, určitě si zkontrolujte jejich akční nabídky, mívají je často a docela dobré. Já jsem si koupila skvělé obruby ve slevě a opravdu jsem s nimi spokojená. A případně že kupujete dražší modely, tak doporučuji využít možnosti pojištění. Nestojí to tolik a pomůže to v případě reklamace.

Petra 27.03.2025

Dášina tak to záleží i jaké potřebuješ dioptrie, skla jsou na brýlích nejdražší, takže to neovlivníš. Ale rámečků mají hodně, různé značky i bez značek, tam vybereš. A hlavně ti pomůžou, co se ti hodí, takže se neboj, stačí říct za kolik rámečky chceš a oni ti vyhoví.

Dášina Petra 04.04.2025

Děkuji, nakonec jsem si skočila na pobočku do obchoďáku u nás. Rámečky jsem našla rychle, hned druhé se mi zalíbily a hezky sedly. Ty skla jsou sice dražší, dioptrie mám nízké, ale čekala jsem teda víc, takže jsem mile překvapená, že mě celkově ty brýle vyšly dobře. Ale mám tam i slevu na rámečky, takže i to dost udělalo.

Petra 20.03.2025

Byla jsem tam jednou před několika lety, brýle jsou dobrý, nosím je pořád:-)

Dášina Petra 26.03.2025

A co ty ceny, nejsou ty brýle drahý? Nepotřebuji nějaké značky, ale aby něco prostě vydržely. No a hlavně doufám, že něco hezkého najdu, já jsem hrozná ve vybírání.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat