Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, prosím pěkně, která máte za sebou laserovou operaci očí, podělíte se o zkušenost? Na jaké klinice jste byly spokojené? Jaká metoda byla u vás provedená? Zajímá me primárně Relex smile, ale ráda se dozvím i o jiných, díky moc.
Ahoj, já byla na oční klinice v Horních Počernicích na relexu a spokojenost jak s operací, tak viděním. S přípravou na operaci až po odchod z kliniky stačila hodina. V práci jsem si vzala celý týden volno, protože zotavení bývá u každého jinak dlouhé, někdo vidí už večer dobře, někdo později. Já viděla druhý den dobře, ale i tak je dobré oči nějakou dobu šetřit. Teď je to půl roku a nelituji.
Ano, rekonvalescence bývá u každého jiná a to i v závislosti na dioptriích a dalších faktorech. Měla jsem 3 dioptrie a viděla jsem už pár hodin od operace na klinice v Počernicích dobře, v práci jsem si domluvila home office a za tři dny už jsem šla normálně do kanceláře, oči jsem měla v pohodě a to se potvrdilo i na pooperační kontrole.
Před víc než deseti lety lasik, kdybych šla teď, tak bych šla do šetrnější metody relex smile.
Mám dělaný relex smile před rokem v Horních Počernicích a vidím výborně, s operací jsem spokojená. Mám odstraněno z každého oka téměř 5 dioptrií.
Peti, na této klinice jsem podstoupila stejný zákrok jako ty jen s tím rozdílem, že já měla víc dioptrií. Postarali se o mé oči výborně a rozhodnutí bych nezměnila, byly to dobře utracené peníze.
Ahoj, mám za sebou laserovou operaci očí a rozhodně doporučuju, je to obrovská úleva nemuset nosit brýle 😊 Pokud se k tomu taky chystáš, doporučuju zvážit i doplňky stravy na podporu očí. Mně se osvědčil Beta karoten od MedPharmy, pomáhá s regenerací a celkovou péčí o zrak.
Na laserovou operaci očí jsem zvolila Horní Počernice. Byl tam na laseru manžel asi před šesti roky a byl spokojený, proto jsem se objednala rovnou tam. Po relexu jsem měla trochu suché oči asi dva týdny, ale to se vyřešilo kapkami a po krátké době to odeznělo a výsledek je perfektní.
Taky mám v rodině několik lidí co na laserové korekci dioptrií byli a všichni spokojení, já byla v Počernické klinice a ostatní tak různě po republice, nicméně nás spojuje dobré vidění po laseru očí.
Na této klinice se očním operacím věnují řadu let, já byla před 8roky na lasiku a manžel nedávno s šedým zákalem a rovnou si nechal odoperovat i dioptrie, oba jsme s výsledky zákroků spokojení.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.