Diskuse na téma Laserová operace očí

Ahoj holky, prosím pěkně, která máte za sebou laserovou operaci očí, podělíte se o zkušenost? Na jaké klinice jste byly spokojené? Jaká metoda byla u vás provedená? Zajímá me primárně Relex smile, ale ráda se dozvím i o jiných, díky moc.

Ilona 02.04.2025

Ahoj, já byla na oční klinice v Horních Počernicích na relexu a spokojenost jak s operací, tak viděním. S přípravou na operaci až po odchod z kliniky stačila hodina. V práci jsem si vzala celý týden volno, protože zotavení bývá u každého jinak dlouhé, někdo vidí už večer dobře, někdo později. Já viděla druhý den dobře, ale i tak je dobré oči nějakou dobu šetřit. Teď je to půl roku a nelituji.

Dáša 07.04.2025

Před víc než deseti lety lasik, kdybych šla teď, tak bych šla do šetrnější metody relex smile.

Petra 07.04.2025

Mám dělaný relex smile před rokem v Horních Počernicích a vidím výborně, s operací jsem spokojená. Mám odstraněno z každého oka téměř 5 dioptrií.

Táňa Petra 22.04.2025

Peti, na této klinice jsem podstoupila stejný zákrok jako ty jen s tím rozdílem, že já měla víc dioptrií. Postarali se o mé oči výborně a rozhodnutí bych nezměnila, byly to dobře utracené peníze.

Tichavka 16.04.2025

Ahoj, mám za sebou laserovou operaci očí a rozhodně doporučuju, je to obrovská úleva nemuset nosit brýle 😊 Pokud se k tomu taky chystáš, doporučuju zvážit i doplňky stravy na podporu očí. Mně se osvědčil Beta karoten od MedPharmy, pomáhá s regenerací a celkovou péčí o zrak.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:08
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat