Diskuse na téma SPF

Ahojky,začínám řešit SPF víc než dřív, hlavně kvůli prevenci stárnutí pleti, pigmentovým skvrnám a taky proto, že teď trávím víc času venku. Jenže mám citlivější pleť a většina opalováků na obličej mi ucpává póry nebo se lesknu jak diskokoule. 😅 Zajímalo by mě – jaké SPFka vám sedly? Máte tip na něco lehkého, ideálně co se rychle vstřebá a nelepí? Díky moc 🙏

zuzous 23.05.2025

Taky mám SPF od nich a jsem spokojená – je fakt lehoučké, ideální na každodenní nošení, i když je venku vedro. Nedráždí mi oči, hezky se roztírá a pod make-upem se nechová nijak divně. A co mě překvapilo – pleť se mi po něm tolik neleskne jako u jiných, takže zatím zůstávám u něj. 😊

Makouš 21.05.2025

Mně docela vyhovuje SPF od Iuvenio – má lehoučkou texturu, rychle se vstřebá a vůbec nemám pocit mastného filmu. Oceňuju, že kromě ochrany zároveň trochu i pečuje – mají tam třeba niacinamid a hydratační složky, takže to vnímám jako takovou kombo péči + ochranu v jednom. 😊

hrabik33 21.05.2025

Taky jsem dlouho hledala něco, co mi nebude dělat mastný film nebo dráždit oči, a nakonec jsem zjistila, že u SPF hrozně záleží na typu filtru a textuře. Chemické filtry bývají lehčí, ale někdy dráždí citlivější pleť. Fyzické jsou zase šetrnější, ale často bělí. Mně nejvíc sedí ty hybridní (kombinace obou typů), hlavně ve formě fluidu nebo gelu – ty mi pleť nezatěžují a dobře se vrství pod make-up. 😊

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat