Diskuse na téma Kurz - příprava na miminko

Ahoj, moc ráda bych si poslechla vaše zkušenosti – čekáme druhé miminko a chci to tentokrát udělat jinak. U prvního dítěte jsme jeli úplně bez přípravy, všechno jsme řešili za pochodu a často jsme se cítili ztracení. Teď bych ráda investovala čas i energii do toho, abychom byli s partnerem víc v klidu a věděli, co nás čeká. Máte tip na kurz, který vám opravdu pomohl a nebyla to jen teorie?

Julie 11.06.2025

Já se na ten kurz taky chystám – narazila jsem na něj při hledání informací a zaujal mě nejen obsahem, ale i přístupem paní Kiedroňové. Mrzí mě, že jsem o něm nevěděla při prvním těhotenství, protože mi to tehdy fakt chybělo – nějaká praktická příprava a hlavně větší jistota v tom, co je pro miminko přirozené. Teď už mám kurz My Happy Baby uložený mezi oblíbenými a těším se, že si ho projdu, až budu mít chvilku. Víc info je tady: https://evakiedronova.cz/my-happy-baby – fakt doporučuju mrknout, i kdybyste ještě váhaly.

Klárka J. 09.06.2025

Zdravím všechny, rozhodně doporučuju kurz To nejlepší pro miminko od Evy Kiedroňové – absolvovala jsem ho ještě během těhotenství a strašně mi pomohl. Nejen že jsem díky tomu víc rozuměla vývoji miminka, ale hlavně jsem si díky praktickým ukázkám a videím připadala jistější a připravenější. Kurz je vedený srozumitelně a s velkým respektem k dítěti, což mi přišlo skvělé. A manžel šel se mnou – díky tomu jsme byli na stejné vlně hned od začátku.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat