Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, moc ráda bych si poslechla vaše zkušenosti – čekáme druhé miminko a chci to tentokrát udělat jinak. U prvního dítěte jsme jeli úplně bez přípravy, všechno jsme řešili za pochodu a často jsme se cítili ztracení. Teď bych ráda investovala čas i energii do toho, abychom byli s partnerem víc v klidu a věděli, co nás čeká. Máte tip na kurz, který vám opravdu pomohl a nebyla to jen teorie?
Já se na ten kurz taky chystám – narazila jsem na něj při hledání informací a zaujal mě nejen obsahem, ale i přístupem paní Kiedroňové. Mrzí mě, že jsem o něm nevěděla při prvním těhotenství, protože mi to tehdy fakt chybělo – nějaká praktická příprava a hlavně větší jistota v tom, co je pro miminko přirozené. Teď už mám kurz My Happy Baby uložený mezi oblíbenými a těším se, že si ho projdu, až budu mít chvilku. Víc info je tady: https://evakiedronova.cz/my-happy-baby – fakt doporučuju mrknout, i kdybyste ještě váhaly.
Zdravím všechny, rozhodně doporučuju kurz To nejlepší pro miminko od Evy Kiedroňové – absolvovala jsem ho ještě během těhotenství a strašně mi pomohl. Nejen že jsem díky tomu víc rozuměla vývoji miminka, ale hlavně jsem si díky praktickým ukázkám a videím připadala jistější a připravenější. Kurz je vedený srozumitelně a s velkým respektem k dítěti, což mi přišlo skvělé. A manžel šel se mnou – díky tomu jsme byli na stejné vlně hned od začátku.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 31 v roce 2025 vám přináší příležitosti k osobnímu růstu a sebereflexi. Na začátku týdne můžete pocítit potřebu zaměřit se na své vnitřní cíle a hodnoty. Je to vhodný čas pro introspekci a zvažování, co je pro vás ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.