Diskuse na téma Darování vajíček a vaše zkušenosti

Darování vajíček a vaše zkušenosti, napíšete prosím?

Klárka J. dnes 0:38

Já jsem byla darovat vajíčka na klinice IVF Zlín a fakt doporučuju! Nejen že to tam mají krásné, ale hlavně lidský přístup a všechno ti vysvětlí dopředu, takže se nebojíš, co tě čeká. Byla jsem tam dvakrát a obě zkušenosti byly super – rychlá komunikace, milý personál a cítila jsem se v dobrých rukách. Pokud to myslíš vážně, mrkni na jejich stránky, je tam všechno přehledně popsané.

Žaneta dnes 0:01

Ahoj, vajíčka jsem darovala před dvěma lety a musím říct, že to byla jedna z nejlepších zkušeností, co jsem kdy udělala. Kliniku jsem si vybrala podle doporučení kamarádky, která sama podstoupila IVF, a říkala, že je to skvělý způsob, jak někomu skutečně pomoct. Jasně, pár dní to bylo trochu náročnější, hlavně hormonálně, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Ten pocit, že můžu přispět k tomu, aby si někdo splnil sen o miminku, je k nezaplacení.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden můžeš očekávat zvýšenou energii v mezilidských vztazích. Pokud jsi v partnerství, je pravděpodobné, že budete společně plánovat něco zajímavého a vzrušujícího. Pro nezadané Berany existuje šance na setkán&iacu... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat