Diskuse na téma Bolesti kloubů po běhání

Ahoj, běhám už několik let a nikdy jsem s klouby neměla problém, ale zhruba poslední rok mě po běhu začaly bolet kolena a občas i kyčle. Nejde o žádné zranění, ale spíš taková tupá bolest nebo nepříjemný tlak, hlavně po delších trasách. Přitom dřív jsem tohle vůbec neřešila. Byla jsem u doktorky, ale kromě doporučení na klid a případné obstřiky jsem se moc nedozvěděla. Na rentgen mě neposlala, prý je to spíš věkem. Ale mně se to nezdá. Je mi sotva přes třicet, přece jen mi není šedesát, abych musela po každém běhu regenerovat jak maratonec :) Řešili jste někdo něco podobného? Může tělu třeba chybět kolagen, hořčík nebo něco jiného?

diana27 dnes 0:50

Čauky, hele úplně chápu, taky jsem tohle začala řešit kolem třicítky, najednou klouby po běhu protestujou, i když dřív nebyl problém. Určitě bych zkusila zařadit nějakou kloubní výživu, tělu tyhle látky prostě časem docházej. Jakmile jsem s tím začala, dost se to zlepšilo.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden, milí Berani, vás čekají nové výzvy, které budou stimulovat vaši přirozenou energii a nadšení. Planeta Mars, váš vládce, přinese dynamiku do vašich každodenních aktivit. Můžete se cítit motivovaní k zahájen&ia... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:42
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat