Diskuse na téma Zmenšení prsou

Ahoj holky, potřebovala bych poradit – ke komu se teď chodí na zmenšení prsou? Hledám někoho opravdu zkušeného, kdo ví, co dělá, a neprodává nereálné sliby. Nechci riskovat, že po operaci budu nespokojená a budu muset řešit opravy. Máte s někým ověřené zkušenosti nebo doporučení?

Klára T. 13.09.2025

Taky potvrzuju stejného lékaře! Já jsem byla u něj na zmenšení a všechno proběhlo hladce – od rychlého domluvení termínu konzultace, přes samotný zákrok, až po pooperační dohled. Personál kliniky Surgal Clinic (v Brně) je neskutečně milý a profesionální, člověk se cítí v bezpečí. Navíc mě baví, že pan doktor nemá nadřazený přístup a opravdu ho baví práce, takže výsledky jsou prostě perfektní. Kdo chce kvalitu a jistotu, rozhodně doporučuji mu poslat poptávku a domluvit si konzultaci.

Romana 11.09.2025

Zdravím, já můžu jen doporučit MUDr. Ivana Justana 🌸 Byla jsem u něj na augmentaci a od konzultace po operaci byla naprosto skvělá péče. Řekl mi úplně upřímně, co je reálně možné, a nesliboval nic navíc jen proto, aby mě nalákal. Po operaci jsem neměla žádné komplikace, prsa se hojí krásně a ještě teď mě překvapuje symetrie a výsledný tvar https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat