Diskuse na téma Stres a chuť na sex

10. 09. 2025 diana27 Prostě sex

Holky, zajímalo by mě, jak na vás působí stres, jestli vám spíš zvyšuje nebo úplně bere chuť na sex. Poslední dobou jsem dost pod tlakem a všímám si, že to dost ovlivňuje moji náladu i intimitu. Máte to podobně? Jak to řešíte?

Lilianne 11.09.2025

Ahojky, tohle jsem v životě zažila taky. Když byl stres, tak chuť na sex šla úplně do háje. Pomohlo mi trochu zpomalit, víc myslet na sebe a celkově zvolnit tempo. A k tomu jsem zkusila i doplňky na zvýšení libida a fakt to udělalo podstatnou změnu.

diana27 Lilianne 12.09.2025

Diky moc Lili, hned si nepřipadám tak divně. Můžu se zeptat co za ty doplňky bereš? :-)

Lilianne Lilianne 13.09.2025

Já si objednávám Fly pro ženy ze Supererekce. Asi po půl hodině jsem cítila takové příjemné prohřátí, větší citlivost a hlavně mnohem větší chuť na sex. Určitě doporučuju vyzkoušet.

diana27 Lilianne 14.09.2025

Po půl hodině? Takže to funguje tak rychle? Čekala jsem, že se to musí brát třeba aspoň týden.

Lilianne Lilianne 15.09.2025

Je to hlavně na takové to „teď hned“, vezmeš si to předtím a funguje to, nemusíš to polykat každej den jak nějaký prášky.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat