Diskuse na téma Hubnutí

Ahoj, někdo z vás už zkoušel Bachovky na hubnutí? Snažím se zhubnout pár kilo, ale pořád mě táhne chuť na sladké a cítím se vyčerpaná. Nechci se rvát pořád jen s dietou a cvičením, tak mě zajímá, jestli někdo má zkušenost s tím, že by to opravdu fungovalo.

Majka 19.09.2025

Přesně tak, souhlasím, já je používám taky a fakt nemám už chutě. Když cítím stres nebo smutek, už mě tolik neláká dojídání a brambůrky. Je to fakt úleva – hubnutí už není jen boj s jídlem, ale cítím se lehčí i psychicky.

Denisa 17.09.2025

Zdravím, já jsem zkoušela M.E.G Bachovky na hubnutí a fakt mi pomohly. Odblokovaly ty moje večerní chutě na sladké a dokázala jsem se do cvičení a zdravého stravování konečně dokopat. Je super, že jdou do hloubky a neřeší jen symptomy, ale zdroj toho, proč se mě kila drží https://megbrand.cz/cs/chci-resit/hubnuti

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat