Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, někdo z vás už zkoušel Bachovky na hubnutí? Snažím se zhubnout pár kilo, ale pořád mě táhne chuť na sladké a cítím se vyčerpaná. Nechci se rvát pořád jen s dietou a cvičením, tak mě zajímá, jestli někdo má zkušenost s tím, že by to opravdu fungovalo.
Zdravím, já jsem zkoušela M.E.G Bachovky na hubnutí a fakt mi pomohly. Odblokovaly ty moje večerní chutě na sladké a dokázala jsem se do cvičení a zdravého stravování konečně dokopat. Je super, že jdou do hloubky a neřeší jen symptomy, ale zdroj toho, proč se mě kila drží https://megbrand.cz/cs/chci-resit/hubnuti
Přesně tak, souhlasím, já je používám taky a fakt nemám už chutě. Když cítím stres nebo smutek, už mě tolik neláká dojídání a brambůrky. Je to fakt úleva – hubnutí už není jen boj s jídlem, ale cítím se lehčí i psychicky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.