Diskuse na téma Čokoláda jako dárek

17. 09. 2025 Elininka Prosím o radu

Holky, potřebuju tip na nějakou fakt dobrou čokoládu jako dárek. Nechci zas kupovat klasiku ze supermarketu, ráda bych něco, co bude vypadat i chutnat speciálně. Máte něco osvědčenýho?

Denisa 19.09.2025

Já jsem úplně nadšená z čokolád značky Michel Cluizel - ty jsou opravdu neuvěřitelný a rozdíl od kupovaných v supermarketu je obrovský. Já jsem od nich čokoládu dostala k narozeninám a ta chuť je neuvěřitelná. Jsou to postivý čokolády, je u nich hlídaný původ, takže kvalita je úplně jinde. Za mě jsou čokolády od nich ideální dárek, působí luxusně a ještě k tomu neskutečně chutnají.

Laura T. 21.09.2025

Můžu potvrdit, taky jsem kupovala tenhle setík čokoládek www.pastry.cz/cluizel-degustacni-set-plantazovych-cokolad-16ks a byla to totální bomba. Každá tabulka chutná jinak, člověk má pocit, že cestuje po světě jen tím, že ochutnává. Za mě tohle strčí jakoukoliv supermarketovou čokoládu úplně do kapsy a na dárek je to fakt top. 🍫✨

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat