Diskuse na téma Kam s dětmi v Praze

Ahoj, máte prosím tipy, kam v Praze vyrazit během dne s dítětem, když nechci být celý den zavřená doma, ale zároveň nehledám nic extra organizovaného? Něco ve stylu hřiště, hernička, zajímavé místo na procházku… ideálně kolem kterého se dá i zastavit na kafe. Budu ráda za jakékoliv nápady, už mi dochází inspirace. 😊

Anet 17.11.2025

Když nechci nic organizovaného, ale zároveň nechci být celý den jen na jednom hřišti, osvědčilo se mi střídat venek a vnitřní zázemí. Docela často chodíme do okolí Galerie Harfa – https://galerieharfa.cz/cz. Venku je na střeše fajn prostor s herními prvky, kam se dá vyjít jen tak „na chvilku“, a když začne foukat nebo mít dítě dost, přesuneme se dovnitř, kde si dám kafe a on si ještě chvilku pochodí nebo se zastaví v koutku. Nemusím nic plánovat a dá se tam strávit klidně celé dopoledne bez pocitu, že jsem jen zavřená v obchodním centru. Když chceš být mezi lidmi, ale ne v nějaké skupině, tahle kombinace ven–dovnitř je za mě nejpohodlnější. Pokud chceš i tipy podle konkrétní části Prahy, klidně napiš.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést posílení vašich vztahů. Pokud jste ve stálém svazku, možná se budete chtít více soustředit na komunikaci a sdílení vašich pocitů. Svobodní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném mís... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat