Diskuse na téma Kam s dětmi v Praze

Ahoj, máte prosím tipy, kam v Praze vyrazit během dne s dítětem, když nechci být celý den zavřená doma, ale zároveň nehledám nic extra organizovaného? Něco ve stylu hřiště, hernička, zajímavé místo na procházku… ideálně kolem kterého se dá i zastavit na kafe. Budu ráda za jakékoliv nápady, už mi dochází inspirace. 😊

Anet včera 22:00

Když nechci nic organizovaného, ale zároveň nechci být celý den jen na jednom hřišti, osvědčilo se mi střídat venek a vnitřní zázemí. Docela často chodíme do okolí Galerie Harfa – https://galerieharfa.cz/cz. Venku je na střeše fajn prostor s herními prvky, kam se dá vyjít jen tak „na chvilku“, a když začne foukat nebo mít dítě dost, přesuneme se dovnitř, kde si dám kafe a on si ještě chvilku pochodí nebo se zastaví v koutku. Nemusím nic plánovat a dá se tam strávit klidně celé dopoledne bez pocitu, že jsem jen zavřená v obchodním centru. Když chceš být mezi lidmi, ale ne v nějaké skupině, tahle kombinace ven–dovnitř je za mě nejpohodlnější. Pokud chceš i tipy podle konkrétní části Prahy, klidně napiš.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 47 roku 2025 přináší pro vás období plné energie a nových příležitostí. Vaše přirozená iniciativa a odvaha vám otevřou dveře k novým projektům, ať už v pracovním nebo osobním životě. Buďte otevření novým n&a... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

22 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:37
229 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:32
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:25
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat