Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, Ježíšek letos trochu nestíhal a fritézu mi bohužel nedoručil 😄 Tak teď koukám po nějaký horkovzdušný, ale vůbec se v tom nevyznám. Nechci za ni dát majlant, hlavně aby se v ní dalo normálně uvařit jídlo pro dva a nebyla složitá na ovládání. Hodíte mi nějaký doporůčo? Díky moc
Já mám doma Fritta Ultima od ETY. Vyšla na trojku, taky jsem za ni nechtěla vypláznout ranec. Tady tahle je pro dva úplně ideálka, dělám v ní i větší porce, klíďo i celý kuře a nemám pocit, že bych to tam musela nějak skládat na milimetry. Je na ní dobrý to, že má spoustu přednastavitelnejch programů, jen navolíš a pohoda. Žádný složitý studování manuálu.
Moc díky za tip. Hele a ten koš to má jak velkej? Čistí se to dobře pak?
Já jsem stejnou fritézu kupoval manželce. Ten koš je fakt dost velkej, má šest a půl litru, takže pro dva úplná pohoda. Je tam i rošt, takže se to hezky propeče. Má průhled jak vepředu, tak nahoře, takže na jídlo vidíš a nemusíš to furt otvírat a vypouštět teplo. Jen koukneš a víš. Čistění je jinak v klidu. Ta nádoba jde vytáhnout, takže ji pak jen opláchneš a hotovo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete mít pocit, že se všechno kolem vás zrychluje. Události naberou tempo a vy budete stát v jejich středu. Vaše rozhodnost a odvaha vám umožní chopit se příležitostí, které se objeví, ale dávejte si pozor na ukvapenost, ne v&sc... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.