Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, co nosíte jako rychlou pomoc, když vám spadne cukr? Hroznovej cukr mi už párkrát zabral, ale dost pomalu a navíc se v kabelce rozpouští. Ráda bych něco praktičtějšího a spolehlivějšího. Díky za tipy.
Ahoj, mně se osvědčil GlucoStep v malým balení, co mám pořád u sebe www.mte.cz/e-shop/potravni-doplnky/glucostep-25ml-aronie-prvni-pomoc-pri-hypoglyk Zabírá fakt rychle a hlavně se nemusí cucat ani kousat, prostě ho vypiješ a hotovo. Oproti hroznovýmu cukru je skladnější a nemusím řešit, že se mi rozteče. Beru ho jako první pomoc při hypu.
Souhlasím, GlucoStep nosím v batohu i v autě a zatím mě nikdy nezklamal. Je fajn, že je bez konzervantů a přesně víš, kolik cukru přijmeš. Když se mi zatočí hlava nebo cítím pokles glykemie, mám to vyřešený během chvilky. Pro mě mnohem praktičtější než klasickej hroznovej cukr.
Holky moc díky za tip, hned si ho objednávám a koukám, že na tom mte.cz mají i dobrý glukoměr, chtěla jsem koupit nějaký lepší už abych měla svůj a tenhle vypadá ideálně, takže supr.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete mít pocit, že se věci kolem vás dávají konečně do pohybu. Energie Marsu, vašeho vládnoucího planetárního patrona, se projeví v potřebě jednat a prosazovat se. Je však důležité, abyste si předem stanovili jasný cíl, jinak ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.