Diskuse na téma Prodej bytu s vlastnici.cz - vaše zkušenosti

05. 05. 2026 Estyna Hypotéka

Ahoj, objevila jsem tuhle stránku na netu a chtěla bych vědět, jestli už jste někdo přes ně inzeroval. Jak to vlastně probíhá a jestli tam vážně nejsou žádný ty poplatky za zveřejnění. Díky za odpovědi.

Ivana242 05.05.2026

Taky jsem na to narazila, ale zatím jen zjišťuju info. Zajímalo by mě, kolik lidí se tam reálně ozývá.

PaulinH 05.05.2026

Je to pravděpodobně nová stránka ale zkusila jsem vložit inzerát a neplatila jsem nic. Dala jsem na prodej byt, zatím se nikdo neozval ale inzerát vypadá dobře, takže za mně dobrý.

Verkanika 06.05.2026

Princip je fajn, ale je potřeba počítat s tím, že si člověk pravděpodobně všechno řeší sám, komunikaci i papíry.

Alexa_94 06.05.2026

Ahoj, mám u nich nastaveného hlídacího psa, což je taky zdarma. S přítelem hledáme nájem tak nám chodí nabídky každý den. Jinak je tam zajímavý výběr nemovitostí. Příští týden máme první prohlídku bytu.

Mám na jejich stránce zveřejněnou nemovitost. Je to v pohodě. Hlavně jsem se potřebovala na něco zeptat a na zákaznické lince mi všechno ochotně zodpověděli, takže pokud nevíš, tak poradí.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se budete cítit plní energie a odhodlání. Mnoho věcí, které jste v poslední době odkládali, se vám konečně podaří posunout kupředu. Vaše přirozená odvaha a ochota převzít iniciativu vám přinesou uznání i nové... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

249 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:18
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat