Komentáře k článku

Siraellen 22.08.2022

hned bych si dala

Filip 18.08.2022

Carbonara? Slanina tam nepatří, smetana tam nepatří, parmezan tam nepatří. Guanciale, pecorino, žloutek. Už se to fakt naučte....

Zdeněk 17.08.2022

Recept Carbonara vůbec neobsahuje smetanu!!!!!!!!!! Smetanová konzistence vzniká kombinací vaječných žloutků, tuku z guanciale a strouhaného sýra a škrobového vývaru z těstovin. Ale ŽÁDNÁ smetana

bohumila.hodna@serznam.cz 17.08.2022

U nás děláme nikoliv v rajské, ale ve smetané paprikové omáčce - jako když vaříte například slepici na paprice. Je to jemné, chutné,výborné!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat